Παπαπέτρου: Σωστές αποφάσεις στις τρεις δύσκολες φάσεις, υπό το βλέμμα του Λανουά


SUPERLEAGUE 2024-25

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-0

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κομισοπούλου (Χανίων),

Διαμαντής (Ηπείρου)

4ος: Αλάμπεης (Αθηνών)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)

Παρατηρητής: Μπριάκος (Ηπείρου)

 

5': Σωστά ο Διαμαντής υπέδειξε οφσάιντ τον Βλαχομήτρο της Λαμίας.

12': Οι παίκτες της Λαμίας ζήτησαν πέναλτι για παίξιμο της μπάλας με το χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ο Κουμπαράκης σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Παπαπέτρου, καθώς δεν υπήρξε παράβαση.

19-20': Οι παίκτες της Athens Kallithea ζήτησαν πέναλτι για παίξιμο της μπάλας με το χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, μετά από δυνατό σουτ και από κοντινή απόσταση η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπίκοφ της Λαμίας που το είχε σε φυσιολογική θέση.

35': Κακώς η Κομισοπούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Ουλντρίκις της ATHENS KALLITHEA όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απέκρουσε ο αμυντικός προς το κέντρο).

44': Κακώς η Κομισοπούλου σε οριακή φάση δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Ουλντρίκις της Athens Kallithea όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απέκρουσε την μπάλα ο τερματοφύλακας).

57': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Motoc της Athens Kallithea όταν έπαιξε ριψοκίνδυνα τον αντίπαλο του (η παράβαση έγινε μπροστά στον τέταρτο διαιτητή Αλάμπεη και έπρεπε να ενημερώσει τον διαιτητή, ώστε να του την υποδείξει μετά από το πλεονέκτημα που εφάρμοσε). Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της Λαμίας.

67': Οι παίκτες της Λαμίας ζήτησαν πέναλτι, όταν υπήρξε πέσιμο του Βλαχομήτρου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Κουμπαράκης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Παπαπέτρου, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό, στην συνέχεια όταν ήταν ήδη πεσμένος στο έδαφος υπήρξε μια φυσιολογική επαφή από το πόδι του αντιπάλου του στο πρόσωπο του, που έγινε πάνω στην κίνηση τους και δεν μπορεί να θεωρηθεί παράβαση.

Κίτρινες κάρτες:

ΠΑΣ Λαμίας: 60' Βένταντ Ραντόνια,  66' Λεονάρντο Αντράντε

ATHENS KALLITHEA FC: 64' Νικολάς Ισμάτ Μερέν, 90+3' Ματίγι

Σχόλια