Θέλει να ανεβάσει διαιτητές ο Λανουά – Ο Περράκης υποψήφιος για επιστροφή, ποιοι «παίζουν» για την 1η κατηγορία


Βλέπει κενά ο Λανουά στον πίνακα της Super League, λόγω της ποιότητας αλλά και του μικρού αριθμού (=18) των διαιτητών. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να μην προχωρήσει σε προσθήκες, όμως πλέον ο Γάλλος σκέφεται να ανεβάσει διαιτητές από την Super League 2 όσο το δυνατόν πιο σύντομα, το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα ή μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου!

Οι πίνακες είναι ανοιχτοί ενώ μετά το Σαββατοκύριακο (7-8/9) που θα γίνουν και τα αγωνιστικά τεστ των ρέφερι της δεύτερης κατηγορίας που ανήκουν στις ΕΠΣ της νοτίου Ελλάδας, θα επιλέξει κάποιους για εκπαίδευση στο VAR, ενώ, με την επανέναρξη, θα αρχίσει να τους βάζει τέταρτους. Ηδη, όρισε κάποιους να σφυρίξουν στα παιχνίδια Κυπέλλου καθώς θέλει αυξηθεί ο αριθμός των επιλογών των ρέφερι της Λίγκας για να έχει μεγαλύτερο περιθώριο επιλογών ώστε να μην παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται θέμα χρόνου ο Περράκης (Αθηνών) να επανέλθει στην πρώτη κατηγορία, καθώς υποβιβάστηκε. Ο Λανουά κατάλαβε ότι έκανε λάθος και ετοιμάζεται να αποκαταστήσει την αδικία.

Επίσης, άλλα ονόματα που «παίζουν» για άνοδο είναι οι Κουκούλας (Λέσβου), Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), Στάμος (Ηλείας), Μπούτσικος (Μακεδονίας), Δραγούσης (Κιλκίς) και η Τσιοφλίκη (Λάρισας).

Οσον αφορά στις επιστροφές, υπάρχει το προηγούμενο του Μεϊντανά (Αχαϊας) που βγήκε εκτός πινάκων και επανήλθε...

Σχόλια