Αλλος ένας Θεσσαλονικιός (μετά τον Παπαδόπουλο, ο Τοροσιάδης) με ηχηρό φάλτσο κατά του Ολυμπιακού


SUPERLEAGUE

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ATHENS KALLITHEA 2-1

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας),

Νταβέλας (Μακεδονίας)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Τσαγκαράκης (Χανίων)

AVAR: Κωσταράς (Ατ/νιας)

Παρατηρητής: Μπριάκος (Ηπείρου)

5': Ο Ευαγγέλου ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι δεν λειτουργεί η οθόνη του γηπέδου (VAR), ενώ θα υπάρχει  επικοινωνία διαιτητή & VAR (Τσαγκαράκη), σε φάσεις που σύμφωνα με το πρωτόκολλο πρέπει να παρέμβει ο VAR.

19': Κακώς δεν σφύριξε φάουλ στον κέντρο του γηπέδου όταν παίκτης της Καλλιθέας μάρκαρε αντικανονικά τον Έσε (αφού χάθηκε το πλεονέκτημα, έπρεπε να το σφυρίξει αναδρομικά).

23': Διορθώθηκε το πρόβλημα στην οθόνη VAR.

56': Ο Ευαγγέλου υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον συνεργάτη του Ντονάτι στον πάγκο της Athens Kallithea.

77-79': Κακώς ο Τοροσιάδης σε πολύ οριακή φάση υπέδειξε οφσάιντ τον Ελ Κααμπί όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, που πέτυχε γκολ ο Γιάρεμτσουκ, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από τον VAR Τσαγκαράκη κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ, ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Ελ Κααμπί ήταν σε κανονική θέση και το γκολ μέτρησε κανονικά (2-1).

82' & 83': Σωστά ο Ντάβελας υπέδειξε οφσάιντ παίκτες της Καλλιθέας.

90+2': Ο Ευαγγέλου έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Λουκίνας έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μασούρα.

90+2': Σωστά ο Ευαγγέλου έδωσε συνέχεια όταν οι παίκτες και από τον πάγκο της Καλλιθέας ζήτησαν πέναλτι για χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή, το χέρι του ήταν σε φυσική θέση κοντά στο σώμα του. Ο προπονητής της Καλλιθέας Ντονάτι συνέχισε να διαμαρτύρεται και ο Ευαγγέλου του υπέδειξε κίτρινη κάρτα.

 

Κίτρινες κάρτες:

Ολυμπιακός: 85' Στάμενιτς

Athens Kallithea: 31' Mercati 85' Motoc,

Σχόλια