Ο Τσέτσιλας έβγαλε δύσκολο ματς


SUPERLEAGUE

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας),

Ψύλλος (Λέσβου)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΑVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)


3΄: Ο Τσέτσιλας έδωσε συνέχεια όταν υπήρξε πέσιμο του Γερεμέγεφ στην περιοχή του Λεβαδειακού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή, ο τερματοφύλακας αποκρούει καθαρά την μπάλα μετά από το σουτ του Γερεμέγεφ που έκανε προς στην εστία, ενώ στην συνέχεια η όποια επαφή μεταξύ τους κρίνεται φυσιολογική.

5': Σωστά ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ τον Βαγιαννιδη του Παναθηναϊκού.

15': Σωστά ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ τον Πελίστρι του Παναθηναϊκού.

27': Σωστά ο Κωνσταντίνου υπέδειξε οφσάιντ τον Γιαννιώτα του Λεβαδειακού, δεν υπήρξε ρίπλεϊ από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

42': Σωστά ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ τον Γερεμεγεφ του Παναθηναϊκού.

54-56': Σωστά ο Ψύλλος σε πολύ οριακή φάση υπέδειξε οφσάιντ τον Όσμπολτ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση που πέτυχε γκολ ο συμπαίκτης του Γιαννιώτας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του βοηθού και το γκολ δεν μέτρησε.

67': Ο Τσέτσιλας έδωσε συνέχεια όταν υπήρξε πέσιμο του Λαμαράνα στην περιοχή πέναλτι του Παναθηναϊκού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή, στο μαρκάρισμα του Μαξ στον Λαμαράνα, υπήρξε μια ελαφριά επαφή μεταξύ τους που κρίνεται φυσιολογική.

72': Ο Τσέτσιλας έδωσε συνέχεια όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι για παίξιμο της μπάλας με το χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό, η επαφή της μπάλας έγινε στο βραχίονα του που ήταν κολλημένος στο σώμα του.

74': Οι παίκτες του Λεβαδειακού ζήτησαν κόκκινη κάρτα στον Τσέριν που πάτησε τον Μπάλτσι όταν ήταν ήδη πεσμένος στο έδαφος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή που θεώρησε ότι το πάτημα δεν ήταν σκόπιμο, και ήταν πάνω στην κίνηση του, καθώς δεν υπήρξε βιαιότητα και του υπέδειξε κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Κίτρινες κάρτες:

Παναθηναϊκός: 37' Μπακασέτας, 74' Τσεριν

Λεβαδειακός: 45+1' Costi, 89'Balzi

Σχόλια