Ο Τσιάρας «έπνιξε» πέναλτι στο 96’


SUPER LEAGUE 2024-2025

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ATHENS KALLITHEA 0-0

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας),

Μωυσιάδης (Γρεβενών)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Βεργέτης (Αρκαδίας)

AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

11': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση τον σκόρερ Oυλντρίκις της ATHENS KALLITHEA FC, δεν χρειάστηκε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR καθώς ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ.

16-17': Οι παίκτες της ATHENS KALLITHEA FC ζήτησαν πέναλτι για παίξιμο της μπάλας με το χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Βεργέτης) και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή, το χέρι του παίκτη του Λεβαδειακού ήταν σε φυσική θέση κοντά στο σώμα του και η μπάλα χτύπησε στο χέρι μετά από εκτροπή από το πόδι του.

48': Κακώς ο Τσιάρας δεν διέκοψε τον αγώνα όταν δεύτερη μπάλα εισήλθε στο αγωνιστικό χώρο και πιθανόν να χτύπησε και την μπάλα του αγώνα, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον προπονητή της ομάδας ATHENS KALLITHEA FC γιατί ανέκοψε την επίθεση και του υπέδειξε κίτρινη κάρτα.

51: Κακώς, ο Τσιάρας μπερδεύτηκε και υπέδειξε την κίτρινη κάρτα στον Μερκατι, ενώ έπρεπε στον Μότοκ. Στην συνέχεια όπως ανέφεραν έκανε διόρθωση και χρεώθηκε σωστά στον Μότοκ.

61': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Λεβαδειακού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (άουτ).

90+6': Κακώς ο Τσιάρας δεν σφύριξε πέναλτι όταν ο Παπαδόπουλος μάρκαρε αντικανονικά τον Τζιάνι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR Βεργέτη και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Παπαδόπουλο. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες με την λήξη του αγώνα και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μανθάτη.

Κίτρινες κάρτες:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 53' Μεχία, 73' Κωστής, 75' Γιαννιώτας.

ATHENS KALLITHEA FC: 30' Samba Diba, 51' Μερκατι, 74' Μπαραγκάν, 75' Ματίγια, 81' Λουκίνας, 90+7' Μανθάτης



 

Σχόλια