Όλα στη φόρα: Η εκπαίδευση του Λανουά στους διαιτητές κράτησε 45’ – Σε αυτούς ανέλυσε περισσότερες φάσεις


Πρωτοτυπία από τον Λανουά. Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τους ρέφερι και τους βοηθούς της Super League και τους έδειξε φάσεις από την πρώτη αγωνιστική. Η εκπαίδευση κάλεσε 45’ και στους ρέφερι ανέλυσε περισσότερες φάσεις σε σχέση με το βίντεο της τηλεκριτικής του.

-Για το ματς Βόλος-Ολυμπιακός 0-2 ανέφερε ότι ο Παπαδόπουλος έπρεπε να αποβάλει απευθείας τον Βιγιαφάνιες για το μαρκάρισμα στον Ντόη και κακώς ο Κουμπαράκης δεν τον κάλεσε για ανασκόπηση της φάσης.

-Για το ματς ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2 είπε ότι σωστά ο Ευαγγέλου κάλεσε τον Φωτιά και σωστά αυτός έδωσε το ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ αλλά όχι αυτό υπέρ του Τσάλοφ, το οποίο δεν έπρεπε να δοθεί.

-Για το Λεβαδειακός-Καλλιθέα 0-0 θεωρεί ότι ο Τσιάρας έπρεπε να δώσει πέναλτι και κίτρινη κάρτα υπέρ της Καλλιθέας στο 96’. «Πως είναι δυνατόν να μην παρεμβαίνει το VAR», είπε για τον Βεργέτη.

-Για τον αγώνα Παναιτωλικός-Λαμία 0-1 ο Πολυχρόνης έπρεπε να βγάλει την κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Λαμίας χωρίς παρέμβαση του VAR αλλά και να δείξει απευθείας κάρτα τον Γκιντό της Λαμίας για ριψοκίνδυνο παίξιμο και όχι να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη.

-Για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Αστέρας 0-1 είπε ότι σωστά ο Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Ζέκα, ανέφερε ότι είχε σωστή θέση, όμως πρόσθεσε ότι έπρεπε να δώσει έμμεσο υπέρ του ΠΑΟ στο φάουλ από την οποία προήλθε το γκολ του Αστέρα, επειδή ο παίκτης της φιλοξενούμενης δεν είχε απόσταση ενός μέτρου από το τείχος. Ο Λανουά απόρησε που οι Ελληνες διαιτητές δεν κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους χαράζοντας τις γραμμές για την εκτέλεση φάουλ (τοποθέτηση μπάλας και τείχους).

-Για το ματς Ατρόμητος-Παναιτωλικός είπε ότι σωστά ο Τσακαλίδης έδωσε πέναλτι σε βάρος του Κουέστα (Αρης).

Δεν ασχολήθηκε με το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

 

 

 

 

 

Σχόλια