Ευαγγέλου, Φωτιάς: Αν ήταν υπέρ του Ολυμπιακού, θα τα έδιναν; Η απάντηση στα επόμενα ματς!


SUPER
LEAGUE 2024-2025

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-2

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών),

Νικολακάκης (Λασιθίου)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Νιδριώτης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

28': Ο Φωτιάς έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ζιβκοβιτς, για αντιαθλητική συμπεριφορά, μετά από το σφύριγμα του διαιτητή σε βάρος του αυτός κλώτσησε την μπάλα μακριά.

29-31': Σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού όταν ο Βιερίνια μάρκαρε αντικανονικά τον Σαλαζάρ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-1.

33': Αρχικά κακώς ο Φωτιάς έδωσε συνέχεια όταν υπήρξε πέσιμο του Κεντζιόρα από τον Πεταυράκη στην περιοχή πέναλτι του Πανσερραϊκού, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση στην οθόνη σωστά αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Πεταυράκη γιατί κράτησε τον αντίπαλο του. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-1.

45+4-5': Αρχικά κακώς ο Φωτιάς σφύριξε πέναλτι όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπέργκστρομ μετά από σουτ του Κωνσταντέλια, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για μη παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση πήρε πίσω το πέναλτι, το χέρι του ήταν σε φυσική θέση κοντά και μπροστά στο σώμα.

59-60': Αρχικά κακώς ο Φωτιάς έδωσε συνέχεια όταν υπήρξε πέσιμο του Τσαλοφ στην περιοχή πέναλτι του Πανσερραϊκού, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση στην οθόνη σωστά αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Λιάσο όταν πάτησε με τις τάπες του το πόδι του αντιπάλου του (Τσάλοφ). Με την εκτέλεση του έγινε το 3-2.

Κίτρινες κάρτες:

ΠΑΟΚ: 45' Οζντόεφ

Πανσερραϊκός: 13' Μπετανγκορ, 34' Πεταυράκη, 60' Λιάσο

Σε τρεις αποφάσεις του Φωτιά για πέναλτι, διορθώθηκαν από τον VAR Ευαγγέλου.


Σχόλια