Το κάζο του Πολυχρόνη στο 13’ τον αφήνει μετεξεταστέο για διεθνή - Οι δυο σημαντικές αποφάσεις που πήρε μετά (82', 87')

 



SUPER LEAGUE 2024-2025

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

       

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ 0-1

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Μηνούδης (Πιερίας),

Τσολακίδης (Αθηνών)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

 

9': Σωστά, ο Τσολακίδης υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Τορεχόν του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του βοηθού που ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ.

10-13': Κακώς, αρχικά ο Πολυχρόνης έδωσε συνέχεια όταν ο Σιέλης του Παναιτωλικού ανέτρεψε με αντικανονικό τάκλιν τον αντίπαλο του Βλαχομήτρο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Ευαγγέλου) και συνέστησε σωστά στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση κόκκινης, όταν είδε την φάση στην οθόνη σωστά αποφάσισε να αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον Σιέλη για αποστέρηση προφανής ευκαιρίας για γκολ. 

38': Σωστά ο Μηνούδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

45+1- 4': Σωστά ο Τσολακίδης υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Λομόνακο του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του βοηθού, σε πολύ οριακή φάση.

82': Σωστά, ο Πολυχρόνης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γκιντό της Λαμίας για ριψοκίνδυνο παίξιμο, (η 1η κίτρινη στο 74').

87-89': Σωστ,ά ο Πολυχρόνης σφύριξε πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού, όταν ο Κορνέζος έπαιξε την μπάλα με το χέρι του, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Ευαγγέλου) και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή, το χέρι του το είχε ψηλά σε αφύσικη θέση. Με την εκτέλεση του η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι (και παρέμεινε το 0-1 από το 65').

 

Κίτρινες κάρτες:

Παναιτωλικός: 36' Λούκας Τσάβες, 77' Επαμεινώνδας Παντελάκης,

Λαμία: 30' Γιώργος Κορνέζος, 36' Λεονάρντο Αντράντε, 39' Ανδρέας Αθανασακόπουλος, 66' Κρίστοφερ Νούνιες, 74' & 82' Saliou Guindo, 85' Γκουστάβο Φουρτάδο

 

Σχόλια