Η UEFA θέλει ομόφωνη απόφαση


Μεγάλο στοίχημα σχετικά με τον ξένο αρχιδιαιτητή είναι να παρθεί ομόφωνη απόφαση. Αυτό αφορά στη συνεδρίαση (σ.σ. την Πέμπτη, 1/8) της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, όπου μετέχουν, εκτός από τον πρόεδρο της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση και το προεδρείο της ομοσπονδίας, εκπρόσωποι και των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Επίσης, συμμετέχει ο πρόεδρος της SL 2 Πέτρος Μαρτσούκος αλλά και δυο εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ που συνήθως δεν παίρνουν θέση για θέματα που δεν αφορούν το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών.

Θυμίζουμε ότι οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι αντίθετοι στην προεδρία Γκαγκάτση στην ΕΠΟ. Όμως, η λίστα για τον ξένο αρχιδιαιτητή θα έρθει απευθείας από την UEFA.

Το δεύτερο στοίχημα αποτελεί ο αρχιδιαιτητής να είναι βαρύ όνομα. Να είναι προσωπικότητα, όπως οι Κλάτενμπεργκ και Περέιρα, που να προέρχεται από κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία), επειδή έτσι θα καταφέρει να επιβληθεί και να περάσει τη φιλοσοφία του. 

Σχόλια