Ο Γάλλος Λανουά για νέος αρχιδιαιτητής - Ολη η πρόταση του Ροσέτι για τη νέα ΚΕΔ - Εχει οριστεί και παρατηρητής του Φωτιά στον σημερινό αγώνα Γιαγκελόνια – Πανεβέζις, για τα προκριματικά του Champions League


-Με αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ τον Ιταλό Πάολο Βαλέρι και μέλος τον Ισπανό Ρομπέρτο Αλόνσο.

 

Ο κύβος ερρίφθη! Ο επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA Ρομπέρτο Ροσέτι έστειλε τη λίστα με την πλήρη σύνθεση της επόμενης ΚΕΔ. Πιο συγκεκριμένα αρχιδιαιτητής αναλαμβάνει ο Γάλλος Στεφάν Λανουά, με αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ τον Ιταλό Πάολο Βαλέρι και μέλος τον Ισπανό Ρομπέρτο Αλόνσο.

Γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για παράγοντες της διαιτησίας από κορυφαία πρωταθλήματα. Ο Λανουά γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1969, ήταν ελίτ διαιτητής και  Έχει διαιτητεύσει αγώνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 , στο UEFA Champions League, το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010, όπως και στο Euro 2012. Μέχρι τον περασμένο Μάρτιο ήταν αρχιδιαιτητής στη Γαλλία.

Η νέα ΚΕΔ θα επικυρωθεί αύριο (1/8) από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ που συνεδριάζει το μεσημέρι και στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί μετά τη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ στις 4 μ.μ. Ο Ροσέτι δεν πρότεινε διαφορετικά ονόματα αλλά μόνο έναν αρχιδιαιτητή.

ΣΗΜΕΡΑ 

JAGIELLONIA BIAŁYSTOK (POL) [4-0] FK PANEVĖŽYS (LTU)

Referee: Vasílios Fotiás GRE

Assistant Referee 1: Andréas Meïndanás GRE

Assistant Referee 2: Vasílios Nikolakákis GRE

Fourth Official: Ioánnis Papadópoulos GRE

Video Assistant Referee: Angelos Evangelou GRE

Assistant Video Assistant Referee: Stefanos Koymparakis GRE

UEFA Referee Observer: Stéphane Lannoy FRA

UEFA Delegate: Jiří Novák CZE


 

Σχόλια