Οι Μανούχος (Αργολίδας), Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) πρώτοι στη λίστα για να αποτελέσουν παρελθόν από τη διαιτησία - Ποιοι βοηθοί κινδυνεύουν.


Ονειρα θερινής νυχτός… Κάποιοι νομίζουν ότι έχουν μέλλον στη διαιτησία, όμως ας αλλάξουν πλευρό.  Οι Μανούχος (Αργολίδας), Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) δεν γλιτώνουν ακόμη κι αν αργήσουν οι νέοι πίνακες διαιτητών. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να βγουν αρχές Σεπτεμβρίου επειδή δεν θα προλάβει ο νέος αρχιδιαιτητής, με δεδομένο ότι πρέπει η ΚΕΔ που θα προκύψει στις επόμενες μέρες να προετοιμαστεί για το πρωτάθλημα καθώς ξεκινά στις 17 Αυγούστου.

Ετσι, αναμένεται οι ρέφερι και οι βοηθοί που είναι τώρα στον πίνακα της Super League να κληθούν για γραπτές εξετάσεις στους κανονισμούς και να περάσουν από αγωνιστικές δοκιμασίες. Όπως θα κληθούν και οι παρατηρητές της μεγάλης κατηγορίας για εξετάσεις.

Αν τελικά δεν βγουν πίνακες, αυτό θα συμβεί στις αρχές Σεπτεμβρίου επειδή το πρωτάθλημα σταματά μετά από τρεις αγωνιστικές λόγω της Εθνικής ομάδας και θα συνεχιστεί στις 14/9. Παρόλα αυτά οι Διαμαντόπουλος, Μανούχος δεν αναμένεται να πάρουν ορισμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Δεν έχει σημασία αν έχουν πάρει καλούς βαθμούς από τους παρατηρητές-χειροκροτητές για τις διαιτησίες που έχουν προκαλέσει, καθώς υπάρχουν και τα βίντεο των αγώνων τους, άρα θα απομακρυνθούν και οι …χειροκροτητές.

Νέο ξεκίνημα χωρίς αλλαγές δεν νοείται. Και οι Μανούχος, Διαμαντόπουλος απέδειξαν ότι δεν κάνουν για διαιτητές της Super League, άσχετα αν τους είχαν κάνει διεθνείς. Δεν αναμένεται να οριστούν, ακόμη και αν δεν βγουν πίνακες. Ο επόμενος αρχιδιαιτητής θα ενημερωθεί για όλα.

Εννοείται ότι εκτός θα τεθούν και βοηθοί. Πρώτοι και καλύτεροι οι Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής) και Ψάρρης (Ζακύνθου), όπως και ο Μωυσιάδης (Ηπείρου). Όμως δεν θα είναι οι μόνοι. Θα φύγουν οκτώ διαιτητές και καμιά δεκαριά βοηθοί.

Βγαίνουν πολλά συμπεράσματα από το γεγονός ότι συγκεκριμένη ομάδα αντιδρά στις ριζικές αλλαγές στη διαιτησία. Καθόλου τυχαίο ότι οι Μάνταλος, Φρόιντφελντ ήθελαν να βγάλουν νέους πίνακες, με σκοπό να σώσουν συγκεκριμένους ρέφερι. 

Σχόλια