ΕΠΟ: Ελπίδες για τον Αντωνίου


Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου «κόπηκε» από την εκλογική επιτροπή της ΕΠΟ, με ψήφους 3-2, όπως επιλεκτικά διέρρευσε η επιτροπή όπου πρόεδρος είναι η Διονυσία Μπιτζούνη. Ετσι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ, αν και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης κατέθεσε νομοσχέδιο με το οποίο καταργεί το όριο ηλικίας των 70 ετών αλλά μετά την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ οι εκλογές της ΕΠΟ γίνονται την άλλη Δευτέρα!

Όμως, τα ψηφοδέλτια δεν έχουν τυπωθεί ακόμα, επειδή ο Αντωνίου δίνει μάχη για να είναι υποψήφιος. Από τη μια προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο (σ.σ. η προσφυγή του εκδικάζεται σήμερα, 16/7), από την άλλη προσπαθεί η αλλαγή του νόμου να ισχύει από τις εκλογές της ΕΠΟ και όχι στις εκλογές των άλλων ομοσπονδιών (δυο μέτρα και δυο σταθμά).

Μέγα θέμα υπάρχει με την… εκλογική επιτροπή. Εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες από την πρώην Επιτροπή Ελέγχου Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης που είναι… ασυμμόρφωτη καθώς οι… ανακοινώσεις της γίνονται με διαρροές!

Σχόλια