Παρασκήνιο: «Κλαίνε» για τις αλλαγές


Κάποιοι θεωρούν δύσκολο ο νέος αρχιδιαιτητής να βγάλει πίνακες και δίνουν πολλές πιθανότητες να πορευθεί με τους ίδιους ρέφερι. Αυτά τα λένε όσοι θέλουν να παρηγορούν τους ρέφερι, τους βοηθούς και τους παρατηρητές. Όμως, τα πάντα είναι ξεκάθαρα. Χωρίς τομές δεν γίνεται αλλαγή σελίδας. Σημειώστε ότι θα φύγουν τουλάχιστον έξι διαιτητές και πάνω από δέκα βοηθοί. Δεν είναι δυνατόν να μείνουν όσοι προκάλεσαν. Είναι λογικό κάποιοι να έχουν ασυλία διαρκείας; Είναι γνωστό ποιοι ρέφερι έχουν κάνει τι. Το κριτήριο δεν είναι οι αγώνες αλλά οι προκλήσεις κάποιων διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών.

Για αυτό «καρφώνονται» από μόνοι τους, όσοι «μουρμουρίζουν» ότι δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Ο νέος αρχιδιαιτητής δεν χρειάζεται να τους δώσει πίστωση χρόνου, επειδή δεν είναι αποδεκτοί από τις ομάδες. Επιπλέον πρέπει να σταλεί μήνυμα σε όλους ότι η διαιτησία αλλάζει σελίδα και για να συμβεί αυτό οι εκκαθαρίσεις είναι μονόδρομος.

Το 2016 είχαν κυκλοφορήσει «μαύρες λίστες» με διαιτητές από τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Είχαν δοθεί και στην τότε ΚΕΔ. Ναι, τότε που ήθελαν να κάνουν «εξυγίανση» και τα έριχναν στους διαιτητές για να δικαιολογήσουν τις αποτυχίες τους.

 

Σχόλια