Ψύλλος: Τού έτυχαν 2 πολύ οριακές υποδείξεις οφσάιντ σε γκολ

 



ΨΥΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

 

Ο Ψύλλος είναι 29 ετών (1995) και στην 1η κατηγορία αξιολογήθηκε τον Ιούλιο 2023.

Πρώτη του χρονιά φέτος τον όρισαν σε 4 αγώνες ως βοηθό. Από τους 4 αγώνες που τον όρισαν, οι 2 αγώνες ήταν με Βόλο & οι 2 με Ατρόμητο. 

Στους 3 αγώνες από τους 4 που ήταν βοηθός, είχε πολύ καλή απόδοση. 

Στον άλλο 1 αγώνα, την 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2, έκανε 1 λάθος, στο 6΄, ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ (σε μια πολύ οριακή φάση) τον σκόρερ του Βόλου (Μωραΐτη) όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση,  έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού, όμως από το πλάνο που έδειξαν με τις γραμμές του οφσάιντ φαίνεται η κόκκινη κάθετη γραμμή στον σκόρερ να μην έχει τοποθετηθεί σωστά (από τον VAR Διαμαντόπουλο, AVAR Νικολαΐδη).

 

Η συνολική βαθμολογία του ως βοηθός είναι (334 βαθμοί : 4 αγώνες = 8,35), άρα ο Μ.Ο (μέσος όρος) του είναι 8,35.  

 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους φετινούς αγώνες του με την απόδοση του, καθώς και με την ενδεικτική βαθμολόγηση του:

 

 

SUPER LEAGUE 2023-2024 ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 ΒΟΛΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Βοηθοί: Μωυσιάδης Θ. (Ηπείρου), Ψύλλος (Λέσβου)

4ος: Τσέτσιλας (Καστοριάς), VAR: Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου), Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

1': Ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

8': Σωστά ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ τον Κόμπα του Βόλου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

73': Ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ Μπέργκστρεμ του Πανσερραϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/11/blog-post_819.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

 

 

1) Διαμαντόπουλος και Νικολαΐδης ξευτίλισαν το VAR στο 6’ - 2) Ανύπαρκτο πέναλτι καταλόγισε ο Κουμπαράκης, όμως (κι εδώ) ο Διαμαντόπουλος ήταν σε άλλο γήπεδο

SUPERLEAGUE 2023-24 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Ψύλλος (Λέσβου), 4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ΑVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

6’: Ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ (σε μια πολύ οριακή φάση) τον σκόρερ του Βόλου (Μωραΐτη) όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση,  έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού, όμως από το πλάνο που έδειξαν με τις γραμμές του οφσάιντ φαίνεται η κόκκινη κάθετη γραμμή στον σκόρερ να μην έχει τοποθετηθεί σωστά (από τον VAR Διαμαντόπουλο, AVAR Νικολαΐδη). ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ……

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/01/1-var-6-2.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,1

 

 

Φάσεις στο 49’ και στο 81’: Οι αποδείξεις ότι αλλοιώνεται και το VAR (pics) – Το λάθος του Τσιάρα στο 85’

SUPERLEAGUE 2023/24 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ 3-1

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας), Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Ψύλλος (Λέσβου), 4ος: Πουλικίδης (Δράμας), VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

18': Ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ τον Βέργο του Ατρομήτου, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

49': Σωστά ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μαρτίνεθ της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR, αρχικά έβαλαν κακώς τις τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ σε λάθος παίκτες (αλήθεια ποιος βάζει τις γραμμές και τι λέει για αυτό μη πιστοποιημένος στο VAR Λίντμπεργκ;), στην συνέχεια αφού κατάλαβε κάποιος από το VAR το χοντρό λάθος τους, έβαλαν σωστά τις γραμμές και ενημέρωσαν τον διαιτητή ότι ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ και σωστά δεν μέτρησε το γκολ.

Δείτε τις φωτογραφίες πως αλλοιώνεται το  VAR.

https://sfyrigmata.blogspot.com/2024/02/49-81-var-pics-85.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5

 

 

Περίπατος για Παπαπέτρου, οι υποδείξεις των βοηθών

SUPER LEAGUE 2023/24 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAYOUTS Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ 1-1

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Ψύλλος (Λέσβου), 4ος: Ανδριανός (Αχαΐας), VAR: Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Νιδριώτης (Αθηνών), Παρατηρητής: Μάνταλος (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

47': Σωστά ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ τον Μπάκου του ΟΦΗ.

Κίτρινες κάρτες:

http://sfyrigmata.blogspot.com/2024/04/blog-post_171.html

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,4

Σχόλια