SUPER LEAGUE 2: Πρώτοι οι προκλητικοί - Για αυτό δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη οι βαθμολογίες των παρατηρητών


Η καλύτερη απόδειξη ότι οι βαθμολογίες των διαιτητών είναι μαγική εικόνα αποτελούν οι ορισμοί της Super League 2. Κατά σύμπτωση τους περισσότερους έχουν αυτοί που… έσφαξαν τον Ολυμπιακό Β’.

Πρώτος, με 13 ορισμούς είναι ο Αθηναίος Μπακογιάννης. Στο ματς Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β’ 1-1 στο 90+5’ δεν σφύριξε φάουλ το δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Άλγκασιμ Μπα, με αποτέλεσμα στην συνέχεια της φάσης οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν.

Συνολικά 13 ορισμούς έχει και ο Βλάχος (Ανατολικής Αττικής). Στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής Ολυμπιακός Β’-Καλαμάτα 0-0 δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των «ερυθρόλευκων» σε χέρι του Ακόστα, στο πρώτο ημίχρονο.

Τρίτος σε ορισμούς (= 11) είναι ο Ντάουλας (Δυτικής Αττικής). Στο 65' του αγώνα Ολυμπιακός Β’-Καλλιθέα 1-2 (13η αγωνιστική), μετά από κόρνερ του Ανδρούτσου, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λουκίνα, όμως ο ρέφερι δεν καταλόγισε το πέναλτι-μαρς.

Πολλούς ορισμούς (=10) έχει πάρει και ο Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) ο διαιτητής του περσινού αγώνα του Ολυμπιακού Β' με την Καλλιθέα που τα σφυρίγματά του οδήγησαν στην αποχώρηση των "ερυθρόλευκων". Αντί να τον στείλουν σπίτι του, τον προετοίμαζαν για άνοδο!

Αν μη τι άλλο είναι σοβαρός λόγος να μπουν άλλα κριτήρια στις αξιολογήσεις. Όλοι ξέρουμε ποιοι προκάλεσαν.

Σχόλια