Επίθεση Καραπαπά στον Φιλιππούση: «Οι πάντες γνωρίζουν ότι σε φύτεψε ο Κοντονής και γνωρίζουν και ποιανών τις δουλειές έκανες τώρα»…


«Καυτές» ατάκες του Κώστα Καραπαπά κατά του Φιλιππούση, στη ΓΣ της ΕΠΟ. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εξαπέλυσε επίθεση κατά του εκτελεστικού διευθυντή της ομοσπονδίας, με πολλά υπονοούμενα, καθώς τόνισε: «Οι πάντες γνωρίζουν ότι σε φύτεψε ο Κοντονής και γνωρίζουν και ποιανών τις δουλειές έκανες τώρα». Επίσης, πρόσθεσε: «Ακούμε ανοησίες».

Αναλυτικά ο διάλογος:

Καραπαπάς: «Και που σε ήξερε κύριε Φιλιππούση η κυρία Σαμούρα (σ.σ. η γενική γραμματέας της FIFA) και σου έδωσε συγχαρητήρια; Δε φτάνει που χάνουμε το χρόνο μας εδώ, ακούμε και ανοησίες. 200 άνθρωποι είμαστε εδώ και μια χαρά γνωρίζουμε ότι σε έβαλε στην ΕΠΟ ο Κοντονής. Δεν ήρθαμε σήμερα στην Ελλάδα».

Φιλιππούσης: «Κύριε Καραπαπά μην κάνετε αντιπολίτευση. Αυτά τα λένε οι άσχετοι που γράφουν στα σάιτ».

Καραπαπάς: «Σταμάτα το γιατί δεν το έχεις δεν σου βγαίνει σε καλό. Οι πάντες γνωρίζουν ότι σε φύτεψε ο Κοντονής και γνωρίζουν και ποιανών τις δουλειές έκανες τώρα».

Ακολούθησε και νέα επίθεση, όταν ο Φιλιππούσης επιχείρησε να παινευτεί πως η ΕΠΟ πήρε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς (σ.σ. εννοώντας το Super Cup και το Conference League). «Η ΕΠΟ δεν πήρε κανένα Super Cup. Το Super Cup ανατέθηκε στον Ολυμπιακό απευθείας», τόνισε ο Καραπαπάς.

Φιλιππούσης: «Για την Ελλάδα μιλάμε κύριε Καραπαπά».

«Το τι Ελλάδα είστε όλοι εσείς, το είδαμε στον Τελικό του Conference...», ήταν μια ακόμη «καυτή» ατάκα του αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού κατά του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ.

 


Σχόλια