«Κλαίνε» οι διεθνείς λόγω Μάνταλου


Ανατροπή δεδομένων σχετικά με τους διεθνείς διαιτητές της Super League. Πιο συγκεκριμένα είναι επτά και πρόκειται για τους Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλο, Μανούχο, Διαμαντόπουλο, Φωτιά, Βεργέτη. Οι διεθνείς ρέφερι ήταν οι «σημαιοφόροι» της… εξυγίανσης, οι περισσότεροι από τους προαναφερόμενους είναι οι ρέφερι που έχουν προκαλέσει περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Τώρα με την αποπομπή του Μάνταλου από την ΚΕΔ μένουν «ξεκρέμαστοι». Αν ο… αντιπρόεδρος έμεινε, δεν θα είχαν πρόβλημα και θα περνούσαν ένα ήσυχο καλοκαίρι. Εκείνο που δεν υπολόγισαν είναι ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα, με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μη φτάνουν! Πλέον, όχι μόνο δεν έχουν εγγύηση ότι θα μείνουν στον πίνακα αλλά Σιδηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μανούχος, Παπαπέτρου κινδυνεύουν να μείνουν εκτός.

Νέο ξεκίνημα χωρίς ριζικές αλλαγές δεν νοείται. Επίσης, στην περίπτωση αυτή, άγραφος κανόνας αποτελεί ότι οι ριζικές αλλαγές ξεκινούν από τους διεθνείς. Άλλωστε, ούτε η UEFA τους υπολογίζει, αφού οι ορισμοί που παίρνουν είναι χαμηλού επιπέδου.

Σχόλια