Θέλουν να στρώσουν χαλί στο σύστημα - Γελάει ο κόσμος με τις... βαθμολογίες τους!


-Οι τελειωμένοι της ΚΕΔ θα παραδώσουν προσχέδιο πινάκων στον επόμενο αρχιδιαιτητή, «μαγική εικόνα» οι βαθμολογίες τους

 

 

Νομίζουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο τους έχει ανάγκη, δεν εννοούν να καταλάβουν ότι τους τέλειωσαν και παραμένουν τυπικά στην ΚΕΔ, επειδή έχουν σε ισχύ συμβόλαια που λήγουν στο τέλος του μήνα. Ενώ δεν το ζήτησε κανείς, στην επιστολή του προς την ΕΕ της ΕΠΟ ο αναπληρωτής πρόεδρος (που αυτοαποκαλείται αντιπρόεδρος) Σταύρος Μάνταλος αναφέρει ότι «θα παραμείνω στην διάθεση της ΕΠΟ ώστε όταν και αν χρειαστεί να ενημερώσω/παραδώσω στη νέα επιτροπή διαιτησίας οτιδήποτε μου ζητηθεί».

Αν είχαν την ανάγκη του, θα τον κρατούσαν! Η ΚΕΔ δεν είναι υπουργείο να γίνει παράδοση/παραλαβή, τα στοιχεία πρέπει να υπάρχουν στους υπολογιστές. Χώρια που ο Μάνταλος (τυπικά) δεν ήταν αρχιδιαιτητής, όμως, στο τέλος, στην επιστολή του, δεν «κρύφτηκε». Για αυτό και στο Πάρκο Γουδή σχολιάστηκε ότι «το έκανε για να δείξει πόσο χρήσιμος είναι».

Μπορεί οι Φρόιντφελντ, Μάνταλος να είναι τελειωμένοι, όμως αυτοί το… βιολί τους! Θα παραδώσουν στον επόμενο αρχιδιαιτητή προσχέδιο πινάκων. Πρόκειται για τους πίνακες που ήταν έτοιμοι να βγάλουν για να σώσουν τους διαιτητές του συστήματος αλλά τους σταμάτησαν, επειδή είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουν αρμοδιότητα. Για αυτό και ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ότι θα αλλαχθούν.

Το απαράδεκτο δίδυμο της ΚΕΔ δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο. Για να αποτρέψει ριζικές αλλαγές στον πίνακα των διαιτητών έφτασαν στο σημείο να διαρρεύσουν μέχρι και ποιοι διαιτητές είναι πρώτοι στη βαθμολογία, χωρίς τις βαθμολογίες! Το θέμα δεν διαψεύστηκε, άρα, κάνουν αυτό που έκαναν πάντα, από διαρροές ορισμών, ειδικά ξένων διαιτητών, μέχρι και διαρροές βαθμολογιών (σ.σ. ούτε αυτές τις διέψευδαν) και η ερμηνεία που δίνονταν ήταν ότι γινόταν για να καλύψουν (σ.σ. η κριτική είναι αγωνιστική) τους ρέφερι που έκαναν κραυγαλέα λάθη, ώστε να πάρουν τη σκυτάλη οι επόμενοι.

Γιατί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τον μέσο όρο των βαθμολογιών των διαιτητών όπως γίνεται σε άλλες χώρες; Για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων.

Οι βαθμολογίες είναι «μαγική εικόνα». Οι παρατηρητές, όπως έχουμε γράψει, ήταν χειροκροτητές. Πως είναι δυνατόν να είναι στην πρώτη δεκάδα οι Σιδηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, όταν έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, ενώ ομάδες έβγαλαν ανακοινώσεις εναντίον τους; Εχουν στη δεκάδα μέχρι και τους «γνωστούς» Γκορτσίλα, Ευαγγέλου που επίσης έκαναν σημαντικά λάθη! Εχουν στη δεκάδα, εκτός από τον Γκάμαρη, και διαιτητές (Κουμπαράκης, Τσακαλίδης, Τσιάρας, Τσιμεντερίδης, Πουλικίδης) που σφύριξαν ελάχιστους αγώνες!

Σχόλια