Οι εξαγγελίες-καρμπόν του Αλαφούζου, σαν τα... ξινά σταφύλια, και η προπαγάνδα για τον Ολυμπιακό


Μετά από αυτή του Αχιλλέα Μπέου, και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της Super League. Η διοργανώτρια συνεδριάζει την Τετάρτη μέσω τηλεδιάσκεψης, ώρα 17:00, με μοναδικό θέμα «εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή/-τριας Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου».

Ενώ ο Παναθηναϊκός έσπασε την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, συγκεκριμένα τον Μάιο του 2015, για να «τσιμπήσει» ψήφους από τους μικρομεσαίους διέρρευσε ότι θα φέρει πρόταση για κεντρική διαχείριση, επειδή στόχος του είναι να βοηθήσει τις μικρομεσαίες ομάδες.

Ναι, ο Παναθηναϊκός που δεν κατέθεσε κάποια πρόταση το τελευταίο διάστημα στη Λίγκα, τα θυμήθηκε όλα, τώρα που ο Αλαφούζος θα διεκδικήσει την προεδρία της Super League. Μας λένε ότι ένας βασικός λόγος που κατεβαίνει είναι να γίνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό, ενώ μας μιλούσαν για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών!

Κι όμως, στη… διαφήμιση της υποψηφιότητας του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος θα διεκδικήσει την προεδρία της Super League, μας πληροφορούν ότι «ένας από τους αντιπάλους του Αλαφούζου θα είναι ο Ολυμπιακός, να δούμε και αν θα πάει μέχρι τέλους η υποψηφιότητα του Μπέου»! Αυτό κι αν είναι προπαγάνδα, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Εκτός αν ξέρουν κάτι παραπάνω.

Αν περίμεναν ο Ολυμπιακός να στηρίξει Αλαφούζο, μάλλον τους χτύπησε η ζέστη. Παράλληλα, δεν προκύπτει από πουθενά ότι στηρίζει τον Μπέο, παρά ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος για να βοηθήσει τον Γκαγκάτση. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να λένε ότι ο Ολυμπιακός είναι πίσω από την υποψηφιότητα του πρώην παράγοντα του ΠΑΟΚ για την ΕΠΟ, ενώ η ΑΕΚ είναι αυτή που συζητούσε μαζί του, στο πλαίσιο της συμμαχίας στο Πάρκο Γουδή. Λες και φταίει ο Ολυμπιακός που διαλύθηκε η συμμαχία τους.

Σχόλια