Τα… ορφανά (και το παρασκήνιο) της «συμμαχίας» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Αρη


Με τη διάλυση της «συμμαχίας» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ και γενικά στα διοικητικά του ποδοσφαίρου το σύστημα που το είχε στις… δαγκάνες του προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί. Εκείνο που κρύβουν είναι ότι το νέο… δημιούργημα είναι η συμμαχία μεταξύ των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Αρη που ήθελαν να βγάλουν πρόεδρο τον Αλαφούζο στη Super League. Το ήθελαν για να μην απομονωθούν από την ΕΠΟ, επειδή ο πρόεδρος της Λίγκας εξ οφίτσιο είναι και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Ομως, έπεσαν πάνω στον Μαρινάκη και τους νίκησε σε 24 ώρες!

Η προαναφερόμενη συμμαχία των... ορφανών (Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Αρη) έγινε με τη μεσολάβηση δυο παραγόντων. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί είναι ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, ο οποίος φέρεται να έχει καλές σχέσεις με τον Αλαφούζο, ενώ φέρεται να άνοιξε γραμμή και με τον Γιάννη, γνωστό και ως Γιαννάκη, της ΑΕΚ, στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών της διοργανώτριας. Λόγω ΑΕΚ, επειδή ο ιδιοκτήτης του Θόδωρος Καρυπίδης έχει καλές σχέσεις, «κόλλησε» και ο Αρης.

Όμως, το θέμα μας είναι ότι «κρύβουν» τη νέα συμμαχία που έγινε στο ποδόσφαιρο. Όπως φαίνεται χωρίς συμμαχίες, έστω και αν αποδεικνύονται πρόσκαιρες, κάποιες ομάδες και κάποιοι παράγοντες δεν μπορούν. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί και μόνος του, ή αν προτιμάτε ό,τι και αν κάνουν δεν μπορούν να τον σταματήσουν.

Σχόλια