ΚΕΔ: Γυναικείος «εμφύλιος»


Μπορεί να υπήρξαν δημοσιεύματα ότι η πρώην διεθνής βοηθός Χρύσα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) είναι φαβορί για την ΚΕΔ, όμως τίποτα δεν έχει κλειδώσει ακόμη. Αλλωστε, απομένει σχεδόν ένας μήνας μέχρι την τελική επιλογή.

Σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε «γυναικείος εμφύλιος» για το πρόσωπο που θα αναλάβει υπεύθυνη για τη γυναικεία διαιτησία. Εκτός από την Κουρομπύλια υποψήφια είναι και η Αντωνία Κόκοτου. Πρόκειται για πρώην διεθνή διαιτήτρια που ανήκει στην ΕΠΣ Αργολίδας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κόκοτου ήταν και στην ΚΕΔ του Περέιρα. Τώρα είναι διεθνής παρατηρήτρια η οποία έχει μπει και σε τελικό του Champions League γυναικών. 

Πάντως, αν η UEFA δεν το επιβάλει δεν θα μπει γυναίκα ούτε ως πάρεδρη. Σε διαφορετική περίπτωση η παράγοντας που θα ορίζει στα γυναικεία πρωταθλήματα θα επιλεγεί από τον επόμενο αρχιδιαιτητή. Όμως, δεν θα μπει στην ΚΕΔ ως τακτικό μέλος, δηλαδή δεν θα έχει ψήφο, αλλά ως πάρεδρο. Με την ευκαιρία να αναφέρουμε πως ούτε ο πρώην βοηθός του Σιδηρόπουλου, ο Ευθυμιάδης (Πιερίας) είναι φαβορί για την ΚΕΔ.



Σχόλια