Μπούμερανγκ για την ΚΕΔ και για την εκπαίδευση του Μάνταλου τα νέα ταλέντα της διαιτησίας


Ονειρεύτηκαν οι Φρόιντφελντ, Μάνταλος, ειδικά ο δεύτερος που είναι και υπεύθυνος εκπαίδευσης, να δείξουν έργο στη διαιτησία, όμως το όνειρό τους εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Φρόντισαν για αυτό οι Κατσικογιάννης, Ζαμπαλάς και Βάτσιος οι οποίοι τους εξέθεσαν, ο πρώτος με τη διαιτησία του σε αγώνα των πλέι οφ και οι άλλοι δυο σε αγώνες των πλέι άουτ.

Ο Κατσικογιάννης σφύριξε το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1 και μπορεί οι δυο ομάδες να έπαιζαν ακόμα, αν δεν ισοφάριζε ο ΠΑΟΚ! Πάλι καλά που δεν περίμενε να βάλουν δεύτερο γκολ οι Θεσσαλονικείς. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+4’) και ο ρέφερι της ΕΠΣ Ηπείρου υπέδειξε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στο τέλος, έτσι ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 90+10’, ενώ έληξε το ματς στο 90+13’. Επιπλέον, έκανε μια από τις χειρότερες διαιτησίες καθώς έσπρωχνε τον ΠΑΟΚ. Επίσης, έδειξε πέντε κίτρινες κάρτες σε παίκτες της Λαμίας, απέβαλε τον Αμαράλ με κόκκινη κάρτα και τον Σλίβκα με δεύτερη κίτρινη, όμως χαρίστηκε σε παίκτες του ΠΑΟΚ και δεν έβγαλε καμία κάρτα στους Θεσσαλονικείς!

Ρέφερι της ΕΠΣ Ηπείρου είναι και ο Ζαμπαλάς. Είναι αυτός που «έσφαξε» τον Ολυμπιακό, με VAR τον Παπαδόπουλο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Πλέον κατέχει το ρεκόρ της πιο γρήγορης ανασκόπησης στο VAR! Σφύριξε Βόλος-Πανσερραϊκός 1-0 (6η αγωνιστική) για τα πλέι άουτ, τον φώναξε ο Μανούχος για να πάρει πίσω πέναλτι-φάντασμα υπέρ του Βόλου, όμως μια που κοίταξε την οθόνη και μια που έφυγε, επιμένοντας στην απόφασή του!

Ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) σφύριξε Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ. Στο 75’, ο βοηθός Κόλλιας (Αθηνών) σε οριακή φάση υπέδειξε οφσάιντ τον Βέργο όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση με πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου και κακώς δεν το σφύριξε ο διαιτητής. Θα γινόταν έλεγχος για οφσάιντ και αν δεν υπήρχε οφσάιντ, θα ίσχυε το πέναλτι.

 

Σχόλια