Θέλουν να βγάλουν πίνακες από τώρα


Είναι γνωστό ότι οι Φρόιντφελντ, Μάνταλος τελειώνουν το καλοκαίρι, καθώς δεν πρόκειται να μείνουν στην ΚΕΔ. Παρόλα αυτά στη διαιτητική πιάτσα κυκλοφορεί ότι θέλουν να βγάλουν πίνακες από τώρα, το αργότερο στο τέλος του μήνα. Ο στόχος είναι προφανής, για να δεσμεύσουν την επόμενη ΚΕΔ και να προωθήσουν ή να κρατήσουν τους διαιτητές που θέλουν, ώστε να συνεχιστούν τα ίδια και χειρότερα.

 Ηδη διαρρέουν ονόματα διαιτητών προς προώθηση και είναι οι Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), Κουκούλας (Λέσβου), Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), Κακουλίδης (Θράκης), Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων) και Πουλόπουλος (Πειραιά). Από την άλλη πλευρά κινδυνεύουν οι Τζήλος (Λάρισας), Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Μαλούτας (Ημαθίας), Ματσούκας (Αιτ/νιας) και Ανδριανός (Αχαΐας). Επειδή είναι σχετικά νωρίς, κάποια ονόματα μπορεί να αλλάξουν αλλά όχι πάνω από 2-3 για τη κάθε… περίπτωση.

Εμμέσως πλην σαφώς με την αλλαγή των πινάκων, φιλοδοξούν να δεσμεύσουν την επόμενη ΚΕΔ. Όμως, η… καραμέλα θα είναι ότι ουσιαστικά τη διευκολύνουν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πίνακες των Μπένετ, Μάνταλου το περασμένο καλοκαίρι προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις. Είχε ξεκινήσει σκληρό ροκ άνευ προηγουμένου. Ειδικότερα, τα έλεγαν και μόνοι τους, καθώς από Ενώσεις που τους στηρίζουν βγήκαν ανακοινώσεις με «βροχή» από σοβαρές καταγγελίες για «παρεμβάσεις», διαιτητές-«εργαλεία», «έμμεσο εκβιασμό», «κέντρα εξουσίας». Αν μη τι άλλο επρόκειτο για πολύ σοβαρές καταγγελίες που η ΚΕΔ δεν απάντησε. Δεν ήταν συνηθισμένες διαμαρτυρίες αλλά… βόμβες. Πρόκειται για καταγγελίες που προκαλούσαν «ανατριχίλα» καθώς έδειχναν ότι δεν υπάρχει ισονομία.

 

Σχόλια