Η απόδειξη ότι... τρίζουν οι καρέκλες ολόκληρης της ΚΕΔ


Τι άλλο θα δούμε ακόμη! Ποτέ στο παρελθόν οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League δεν είχαν λόγο στην επιλογή της ΚΕΔ, επειδή ξέρουν ότι δεν παίζουν ρόλο και δεν προβλέπεται από κάποιον κανονισμό. Όμως, την τρέχουσα σεζόν, έχουμε και το «φαινόμενο» οι ρέφερι να παρουσιάζονται ότι θέλουν να μείνει ο Μάνταλος την ΚΕΔ! Σα να ρωτούσε η ΟΥΕΦΑ τους διεθνείς ποιον θα βάλει αρχιδιαιτητή…

Εννοείται ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά. Δεν έγινε καν άτυπη σύσκεψη μεταξύ διαιτητών για να ερωτηθούν ούτε προβλέπεται το τελευταίο. Συνεπώς, από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι διαιτητές θέλουν τον Μάνταλο στην ΚΕΔ. Εκείνο που προκύπτει είναι ότι μπλέκουν και τους διαιτητές στα σενάριά τους.

Από τη μια οι ρέφερι φέρονται να θέλουν τον Μάνταλο, από την άλλη «αδιαφορούν» για τους Φρόιντφελντ και Λίντμπεργκ! Όμως, τα συμβόλαια των Μάνταλου, Καρατζίκα, Σπυρόπουλου και Λαμπαδαρίου είναι αυτά που λήγουν στις 30 Ιουνίου, ενώ για τους δυο Σουηδούς υπάρχει όρος να επεκταθούν και για έναν ακόμη χρόνο. Όμως, αν και οι ίδιοι έθεσαν αυτό τον όρο, φέρονται απρόθυμοι να μείνουν!

Από την άλλη πλευρά κυκλοφορούν σενάρια ότι υπάρχει ρήξη στις σχέσεις Μάνταλου, Λίντμπεργκ, για αυτό και υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός της απίθανης ΚΕΔ. Ο Μάνταλος και η κομπανία του προσπάθησαν να ανανεώσουν πρόωρα τα συμβόλαιά τους και «έφαγαν» άκυρο από την ΕΠΟ, καθώς τους είπαν ότι θα αποφασίσει η επόμενη διοίκηση. Παρόλα αυτά ετοιμάζονται να βγάλουν πίνακες στις αρχές Ιουνίου με την πρόφαση ότι πρέπει να προετοιμάσουν και τα σεμινάρια, λες και οι επόμενοι θα κατέβουν από άλλον πλανήτη. Απλά, θέλουν να συνεχιστούν τα ίδια και χειρότερα αλλά και να προλάβουν τις εξελίξεις της υλοποίησης της επαγγελματικής διαιτησίας, καθώς οι μισοί διεθνείς θα μείνουν εκτός!  

 

Σχόλια