Πανωλεθρία για Φρόιντφελντ, Μάνταλο: Τους… άδειασε η ΠΟ Γερμανίας - Ηθελαν ελίτ, ενώ ο VAR και οι βοηθοί δεν είναι διεθνείς! - Τρέμουν για τη διαιτησία του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ


-Από την ΚΕΔ, οι Φρόιντφελντ, Μάνταλος έψαχναν ελίτ διαιτητή για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν, καθώς τους… άδειασε και η ΠΟ Γερμανίας. Τέτοια πανωλεθρία δεν ξανάγινε.

-Εψαχναν ελίτ επειδή τρέμουν μην γίνει κάποιο μεγάλο λάθος και φύγουν πριν από την ώρα τους. Ετσι πήγαν σε λύση Γερμανού, έστω και Β’ κατηγορίας που είναι ο Σρέντερ, καθώς οι περισσότεροι Γερμανοί που ήρθαν, δεν δημιούργησαν πρόβλημα.

-Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για αυτούς καθώς όχι μόνο η ΠΟ Γερμανίας δεν τους διέθεσε, έστω ρέφερι Α’ Κατηγορίας της UEFA, αλλά ο VAR Τίμο Γκέραχ δεν είναι διεθνής! Εχει μπει VAR σε τρία παιχνίδια της Μπουντεσλίγκας και σε επτά της Β’ Γερμανίας!

-Ο 37χρονος Γκέραχ που ανέβηκε πέρσι στη Μπουντεσλίγκα, την τρέχουσα σεζόν, σφύριξε επτά παιχνίδια της, επίσης επτά της Β’ Κατηγορίας και τέσσερα της Γ’ Κατηγορίας!

-Ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ο 38χρονος Σρέντερ είναι διεθνής από το 2023 και φέτος σφύριξε 12 αγώνες της Μπουντεσλίγκας και 6 της Β’. Στην Ευρώπη σφύριξε δυο προκριματικά του Conference και ένα για τους ομίλους (Τσουκαρίτσκι-Φιορεντίνα 0-1).

-Ο Σρέντερ ήταν τέταρτος του Οσμερς στο ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League. Επίσης, ήταν τέταρτος του Στέγκεμαν και στον προκριματικό της ίδιας διοργάνωσης ΠΑΟΚ-Χάιντουκ 3-0, στις 17/8.

-Η Γερμανία έχει καμιά δεκαριά διεθνείς βοηθούς, αλλά έρχονται οι Γκρουτζίνσκι, Νάιτζελ που δεν είναι διεθνείς!

-Οι Φρόιντφελντ και Μάνταλος δεν έχουν δημόσιες σχέσεις για να βρουν καλούς ξένους, όμως δεν παραιτούνται.

Σχόλια