Η απόδειξη της αποτυχίας (pics) του υπεύθυνου εκπαίδευσης Σταύρου Μάνταλου και του απίθανου Σουηδού αρχιδιαιτητή


Δύο παρόμοιες παραβάσεις πέναλτι.

Η μία είναι από τον αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0 και η άλλη είναι από τον αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 3-2

Ο Τζαβέλλας φαίνεται ξεκάθαρα να σηκώνει αντικανονικά το πόδι στο γόνατο του Ποντένσε χωρίς να έχει καμία πρόθεση να παίξει την μπάλα, ο διαιτητής Ζαμπαλάς (Ηπείρου) δεν σφυρίζει την παράβαση, καθώς και ο VAR Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) δεν συστήνει στον διαιτητή για να κάνει ανασκόπηση της φάσης και να δώσει το πέναλτι (και ενώ είχαν προηγηθεί άλλες δύο παραβάσεις πέναλτι που είχαν κλείσει τα μάτια τους και οι δύο).

Στην άλλη περίπτωση, στο ματς Ολυμπιακός-Φενέμπαχτσε ο Ρέτσος στην προσπάθεια του να κάνει τάκλιν για την μπάλα, ο αντίπαλος του προλαβαίνει και παίζει την μπάλα και στην συνέχεια ο Ρέτσος απρόσεκτα δημιουργεί επαφή στο δεξί πόδι του αντιπάλου του, ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι και συμφώνησε και ο VAR.

Δύο παρόμοιες παραβάσεις, στην μια ο Ολυμπιακός τιμωρείται με πέναλτι, ενώ στην άλλη περίπτωση οι Έλληνες διαιτητές δεν θέλουν να σφυρίξουν το ξεκάθαρο πέναλτι του Τζαβέλλα, που δεν είχε καμία πρόθεση να παίξει την μπάλα, παρά μόνο να ανατρέψει τον αντίπαλο του, ώστε να μην καταφέρει να παίξει την μπάλα.

Οι κανονισμοί ποδοσφαίρου της FIFA, είναι οι ίδιοι για όλες τις χώρες, όμως στην Ελλάδα οι Έλληνες διαιτητές έχουν άλλους κανονισμούς. Η απόδειξη της αποτυχίας του υπεύθυνου εκπαίδευσης Σταύρου Μάνταλου και του απίθανου Σουηδού αρχιδιαιτητή…

Η ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ



 

Σχόλια