Κάτι λίγα για τον Σρέντερ


SUPER
LEAGUE 2023/24

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFFS

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-2

Διαιτητής: Σρέντερ (Γερμανίας)

Βοηθοί: Γκρουτζίνσκι,

Νάιτζελ (Γερμανίας)

4ος: Τσιάρας (Καβάλας)

VAR: Γκέραχ (Γερμανίας)

AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε 12' περίπου, μέχρι να κατέβουν 2 πανό.

1': Υπήρξε πέσιμο του  Μπράντον Τόμας του ΠΑΟΚ στην περιοχή της ΑΕΚ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Γκέραχ) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Σρέντερ, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

17': Σωστά ο Νάιτζελ υπέδειξε οφσάιντ τον Κάλενς της ΑΕΚ.

41': Σωστά, ο Σρέντερ επέδειξε κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, οι παίκτες και ο πάγκος της ΑΕΚ ζήτησαν κόκκινη κάρτα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Γκέραχ) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, καθώς δεν υπήρξαν τα κριτήρια αυτά που απαιτούνται για να θεωρηθεί ότι υπήρξε αποστέρηση προφανής ευκαιρίας για γκολ.

57': Κακώς ο Γερμανός διαιτητής δεν επέδειξε κίτρινη κάρτα στον Τόμας Κετζιόρα του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο στον Χατζησαφί, που στην συνέχεια διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή.

66': Κακώς δεν έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Αμραμπατ για αντιαθλητική συμπεριφορά, στον Μπάμπα πήγε με μεγάλη δύναμη και τον έριξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

69': Σωστά ο Γκρουτζίνσκι υπέδειξε οφσάιντ τον Καλενς της ΑΕΚ.

72-73': Υπήρξε μεγάλη ένταση στους πάγκους των δύο ομάδων, ο διαιτητής πήγε κοντά αλλά δεν απέβαλε κανένα, απλά ενημέρωσε τους δύο αρχηγούς να πουν στους πάγκους να ηρεμήσουν.

75-77': Στο γκολ της ΑΕΚ (1-2) έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για το αν ο σκόρερ Βίντα κατά την εκτέλεση του φάουλ ήταν σε θέση οφσάιντ και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Βίντα ήταν σε κανονική θέση. Όμως δεν μας έδειξαν ποτέ την φάση με την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ, καθώς ο Βίντα φαίνεται να είναι ελάχιστα ποιο μπροστά από την μασχάλη του αμυντικού.

82': Κακώς ο Σρέντερ δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ όταν ο Πινέδα μάρκαρε αντικανονικά τον Σαμάτα και σταμάτησε την υποσχόμενη επίθεση, ενώ θα έπρεπε να του υποδείξει και κίτρινη κάρτα). Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Λουτσέσκου.

Μετά την λήξη του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα ήταν έξαλλος και κανείς δεν μπορούσε να τον ηρεμήσει, ενώ φάνηκε ότι έπιασε κάποιον με τα δύο του χέρια από τον λαιμό του, ο οποίος ήταν αξιωματούχος αγώνα.....

Κίτρινες κάρτες:

ΠΑΟΚ:

21' Μπράντον Τόμας

ΑΕΚ:

20' Λάζαρος Ρότα

38' Γιόνι Ότο

89' Στίβεν Τσούμπερ

Σχόλια