Ο Παπαδόπουλος με τα ηχηρά φάλτσα αλλοίωσε το πρωτάθλημα, όμως ορίστηκε σε καθοριστικό παιχνίδι


Τι γίνεται με τον διαιτητή Παπαδόπουλο (Μακεδονίας); Είναι δυνατόν μετά τα ηχηρά φάλτσα, στην ποδοσφαιρική γλώσσα τα λένε «χειρουργεία». Τον όρισαν να σφυρίξει τον αγώνα των πλέι άουτ Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα, με VAR τον Τσαγκαράκη (Χανίων).

Σε καθοριστικό ματς ο Παπαδόπουλος που με τα ηχηρά φάλτσα αλλοίωσε το πρωτάθλημα; Επρεπε να είναι εκτός πινάκων, όπως και ο Ζαμπαλάς, επειδή «έσφαξαν» τον Ολυμπιακό (σ..σ ο Παπαδόπουλος ως VAR) στον αγώνα με τον Ατρόμητο (0-0). Επίσης, ο Παπαδόπουλος μπήκε VAR, με διαιτητή τον Μανούχο και στον αγώνα Κηφισιά-Ολυμπιακός 2-3, όπου κι εκεί είχαμε «χειρουργικές» αποφάσεις.

Αντιγράφουμε από προηγούμενο σχόλιο:

Όχι, ο Παπαδόπουλος δεν πήγε σπίτι του. Και σα να μην έφτανε αυτό, συνεχίζει να κάνει λάθη. Τον έβαλαν τέταρτο στον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού όπου στο 85’ κακώς ενημέρωσε τον Ολλανδό διαιτητή Λίντχουτ ότι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς (αναπληρωματικός τερματοφύλακας) ήταν ο παραβάτης και κακώς του έδειξε κίτρινη κάρτα, ενώ έπρεπε να του πει ότι ο Μπράντο Τόμας ήταν αυτός που κράτησε από το σορτς τον Μλαντένοβιτς, με σκοπό να τον καθυστερήσει για να μην επιστρέψει γρήγορα εντός γηπέδου, κατά την εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά ο Παπαδόπουλος ορίστηκε VAR στον αμέσως επόμενο αγώνα (17/2) αγώνα, Παναθηναϊκός-Λαμία 2-2.

Στον αγώνα της κανονικής περιόδου Λαμία-ΑΕΚ 1-3, όπου ο Παπαδόπουλος ήταν διαιτητής έπρεπε να δείξει κίτρινη (στα όρια της κόκκινης) στον Αμραμπατ επειδή άπλωσε το χέρι του και χτύπησε τον Σίντκλεϊ στο πρόσωπο. Όμως, ο διεθνής ρέφερι αντί να εφαρμόσει τον κανονισμό προτίμησε να κάνει σόου, κάνοντας συστάσεις στον παίκτη της ΑΕΚ!

Κι όμως αυτό που δεν έκανε ο Παπαδόπουλος κατά της ΑΕΚ, ο Θεσσαλονικιός ήθελε να το κάνει ο Τζήλος κατά του Βόλου! Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 0-2, ο Παπαδόπουλος ήταν VAR και κακώς κάλεσε τον Τζήλο (Λάρισας) σε ανασκόπηση της φάσης για να αποβάλει τον Λούνα του Βόλου, επειδή δεν ήταν κραυγαλέα περίπτωση. Όμως, αυτή η κίνηση τον εξέθεσε και επειδή σιώπησε σε κραυγαλέες περιπτώσεις (πέναλτι μαρς) στους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και με την Κηφισιά. Επίσης, ανακάλυψαν μέχρι και οφσάιντ για να πάρουν πίσω πέναλτι, ενώ παραποίησαν μέχρι και τις γραμμές του οφσάιντ για να ακυρώσουν γκολ του Ολυμπιακού.  

Στο ματς Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα έβαλαν VAR τον Τσαγκαράκη για να δουν αν πήρε το… μάθημά του;

Σχόλια