Η παιδική χαρά της «εξυγίανσης»: Δεν τα βρίσκουν οι… μικροί θα μιλήσουν οι... μεγάλοι (Μελισσανίδης, Σαββίδης) – Ετσι μας λένε!


-Σταμάτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες αλλά προκύπτει και από αυτά που γράφουν, οι συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που στηρίζουν τα μπλοκ του νότου και του βορρά, αντίστοιχα, για τις εκλογές της ΕΠΟ που αναμένεται να γίνουν στις 28 Ιουνίου. Στην ποδοσφαιρική πιάτσα, επίσης προκύπτει και από αυτά που γράφουν, λένε ότι θα συνεχιστούν μεταξύ των Μελισσανίδη, Σαββίδη και μετά το… μπαλάκι θα επιστρέψει σε αυτούς που υλοποιούν τις αποφάσεις.



-Αν δεν προχωρήσει η υποψηφιότητα των Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία, φαβορί είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββας Δημητριάδης και ακολουθεί «ο δικός μας Γραμμένος», όπως είχε δηλώσει ο Σαββίδης. Ο Μπαλτάκος έκανε προσπάθεια αλλά τον απέρριψαν! Μέχρι που κάποιος πρότεινε να προτιμήσουν τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας Δημήτρη Διαμαντίδη…

-Όμως, θα προχωρήσει του Μάκη Γκαγκάτση.

-Ελεγαν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με το μπλοκ του βορρά επειδή δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι τον έβγαλαν… εκτός πλάνων επειδή δεν τους άρεσε που ταυτίστηκε με τον Αχιλλέα Νταβέλη και την ΑΕΛ. Κατ’ επέκταση κινδυνεύει και ο Τζήλος (Λάρισας) να μείνει εκτός πινάκων.



Σχόλια