Ομπρένοβιτς: Εδειξε ακατάλληλος και στην Κύπρο ο Σλοβένος που… μπλόκαρε τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης»


Ενας απαράδεκτος διαιτητής, ο Σλοβένος Ομπρένοβιτς σφύριξε Αρης-Ολυμπιακός 1-1 και «μπλόκαρε» τους «ερυθρόλευκους», με διαιτησία 80-20 υπέρ των γηπεδούχων. Ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει πάει και στην Κύπρο, όπου στους αγώνες Ανόρθωση-ΑΕ Λεμεσού 1-0 (πρωτάθλημα) και Ομόνοια-Αρης Λεμεσού 3-0 (πλέι οφ).

«Γίναμε μάρτυρες μίας διαιτησίας πολύ μέτριας, σε βαθμό που σε κάνει να αναρωτιέσαι για το τι μπορεί να συμβαίνει… Ένας διαιτητής που πρόσφατα σφύριξε Ουνιόν-Ρεάλ και Λίβερπουλ-Τουλούζ. Σήμερα (13/1) λες και σφύριζε με όλο το σεβασμό Ευαγόρας Κάτω Αμιάντου -Αχιλλέας Αγίου Θεράποντα, λέω δύο ομάδες που δεν υπάρχουν πια», είχε δηλώσει πριν δύο μήνες ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για το ματς με την ΑΕ Λεμεσού στις 13 Ιανουαρίου.

Επίσης, στις 6 Απριλίου, ο Ομπρένοβιτς αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Ομόνοιας στο ημίχρονο (0-0) του αγώνα με τον Αρη Λεμεσού που τελικά έληξε 3-0. Ο λόγος ήταν η τελευταία φάση του ημιχρόνου. Ο Σεμέδο κέρδισε κόρνερ, ωστόσο δόθηκε σε θέση οφσάιντ ο Κακουλλής με τους διαιτητές να θεωρούν ότι επηρέαζε την φάση, αφού είχε μια επαφή με τον Ουρόσεβιτς που ήταν στην άμυνα απέναντι στον Σεμέδο.

Στον αγώνα Αρης-Ολυμπιακός 1-1, ο Ομπρένοβιτς και ο VAR Γιουγκ ακύρωσαν γκολ του Γιόβετιτς για επιθετικό φάουλ του Ζέλσον, ενώ ο ρέφερι είχε αφήσει πλεονέκτημα (!) και παράλληλα είχε προηγηθεί φάουλ υπέρ του Πορτογάλου του Ολυμπιακού. Επίσης, στη φάση του γκολ του Αρη, πριν από το λάθος του Ντόη, ο σκόρερ Μορόν έκανε επιθετικό φάουλ στον παίκτη του Ολυμπιακού. Γενικά, ο Σλοβένος είχε μια διαιτησία με δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Σχόλια