«Καρμπόν» με τον πρώτο γύρο ο Παπαπέτρου – Το… χειρουργείο του Τζήλου υπέρ του ΟΦΗ και κατά του ΠΑΣ

-Ο Παπαπέτρου ορίστηκε Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ, ενώ στις 26 Αυγούστου είχε διαιτητεύσει Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 3-0, για τη 2η αγωνιστική.

-Στις 21 Ιανουαρίου, ο Αθηναίος ρέφερι διαιτήτευσε Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-0.

-VAR του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ θα είναι ο Τζήλος (Λάρισας). Πρόκειται για ορισμό-βραβείο καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι του έκανε… χειρουργείο υπέρ του ΟΦΗ ως VAR για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ. Κι όμως, μετά από τρεις αγωνιστικές τον βάζουν στον ΟΦΗ!

-Στο 22’ του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0, με το σκορ στο 1-0, ο Πουλικίδης είχε υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Εραμούσπε του ΠΑΣ Γιάννινα για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, συγκεκριμένα σταμάτησε με φάουλ τον Ισέκα.  Επρόκειτο για σωστή απόφαση, όμως  Τζήλος (Λάρισας) τον κάλεσε στο VAR και ο Πουλικίδης απέβαλε τον Εραμούσπε, αν και δεν υπήρχαν τα στοιχεία (κατεύθυνση μπάλας, ταχύτητα μπάλας, θέση υπολοίπων αμυντικών) που έκαναν τη φάση προφανή ευκαιρία για γκολ. Υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό της UEFA που επιβεβαιώνει ότι η φάση είναι για κίτρινη κάρτα, όμως στην περίπτωση του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα έχουμε να κάνουμε με εκπαίδευση Μάνταλου.

 

Σχόλια