Ανδριανός: Σωστές αποφάσεις στις δυο δύσκολες φάσεις


SUPERLEAGUE 2023/24

PLAY OUTS

5η αγωνιστική

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΟΦΗ-ΒΟΛΟΣ 2-1

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Boηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Στεφανής (Καρδίτσας)

Παρατηρητής: Θάνος (Ηπείρου)

12’: Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Ασεχνούν του Βόλου.

38': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Γκαρσία του Βόλου.

47 : Οι παίκτες του Βόλου ζήτησαν από τον Κωσταρά οφσάιντ του Ισέκα που σούταρε και μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα η  μπάλα βρήκε το δοκάρι, όμως δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία, η φάση ήταν οριακή και σε περίπτωση γκολ θα γινόταν έλεγχος από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ.

63-64': Υπήρξε πέσιμο του Μπερτόγλιο του Βόλου στην περιοχή του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Κουμπαράκης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Αδριανού, υπήρξε μια ελαφριά επαφή με το χέρι του Βούρο, που κρίνεται φυσιολογική. Επίσης ο Μπερτόγλιο  με το πόδι του ήταν αυτός που προκάλεσε την επαφή στο πόδι του Βούρου.

83-84': Κακώς ο Ανδριανός δεν σφύριξε φαουλ υπέρ του Βόλου για παίξιμο της μπάλας με το χέρι του Νταν Λεόν Γκλάζερ, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Βόλου.

84': Ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Γκαρσία του Βόλου, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της επίθεσης του βοηθού.

90': Οι παίκτες του Βόλου ζήτησαν πέναλτι για χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του παίκτη του ΟΦΗ την στιγμή που ήταν σε θέση στήριξης.

Κίτρινες κάρτες:

ΟΦΗ:

34' Νίκος Μαρινάκης

Βόλος:

32' Γιοέρι ντε Καμπς


Σχόλια