Διαμαντόπουλος, Μανούχος θυμίζουν «χειρουργεία»


Νομίζουν ότι έχουν χιούμορ, όμως οι επιλογές τους είναι επιπέδου… για γέλια και για κλάματα. Οι Φρόιντφελντ, Μάνταλος στον αγώνα της Κυριακής (28/4) Ολυμπιακός-Λαμία όρισαν διαιτητή τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) και VAR τον Μανούχο (Αργολίδας), οι οποίοι είναι δυο διαιτητές που… θυμίζουν «χειρουργεία» κατά του Ολυμπιακού και υπέρ των άλλων.

Ο Διαμαντόπουλος είχε μπει VAR στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Βόλο (3-0), όπου έπρεπε να παρέμβει για να αποβάλει ο Τσαγκαράκης τον Ασενούν στο 1’. Την 16η αγωνιστική ο διεθνής ρέφερι είχε σφυρίξει Λαμία-Ολυμπιακός 1-0. Επίσης, σφύριξε (9η αγωνιστική) και ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2, όπου καταλόγισε 17 φάουλ υπέρ του ΟΦΗ και μόνο 7 υπέρ του Ολυμπιακού!

Ο Μανούχος είναι ο διαιτητής που έκανε «χειρουργείο» κατά του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι του με την Κηφισιά, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 2-3. Όμως, οι διαιτητικές αποφάσεις του ήταν τόσο αλλοπρόσαλλες που έπρεπε να διαγραφεί από τον πίνακα, όπως και ο VAR εκείνου του αγώνα, ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Σχόλια