Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Προωθούν όσους προκαλούν στη Super League 2


Το περασμένο καλοκαίρι ανέβασαν στη Super League τρεις διαιτητές που είχαν προκαλέσει. Τον Πουλικίδη (Δράμας) που… έσφαξε την ΑΕΛ στον αγώνα της με τον Πανσερραϊκό, τον Βάτσιο (Δυτικής Αττικής) που εξανάγκασε τον Ολυμπιακό Β’ σε αποχώρηση στο ματς με την Κηφισιά, τον Κατσικογιάννη (Ηπείρου) που προκάλεσε σε αρκετούς αγώνες. Μάλιστα, οι Βάτσιος, Κατσικογιάννης επανήλθαν στη μεγάλη κατηγορία, αν και απέτυχαν δυο φορές στο παρελθόν.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και φέτος, με τους διαιτητές που προκαλούν. Παίρνουν ορισμούς οι Μπακογιάννης (Αθηνών), Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Μελτζανίδης (Ημαθίας) οι οποίοι έχουν προκαλέσει.

Ο Παπακωνσταντίνου παραμένει στον πίνακα, αν και εξαιτίας των λαθών του ο Ολυμπιακός Β’ αποχώρησε από το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Ηδη, έχει σφυρίξει πέντε ματς και θα τον προωθήσουν στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ. Ενας διαιτητής που έπρεπε να διαγραφεί.

Ο Μπακογιάννης σφύριξε Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β’ 1-1 (11η αγωνιστική), όπου στο 90+5’ δεν σφύριξε φάουλ το δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Άλγκασιμ Μπα, με αποτέλεσμα στην συνέχεια της φάσης οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν. Εχει οριστεί σε επτά αγώνες.

Ο Βλάχος διαιτήτευσε Ολυμπιακός Β’-Καλαμάτα 0-0 (9η αγωνιστική), όπου δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών σε χέρι του Ακόστα, στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πρώτος με οκτώ ορισμούς.

Ο Ντάουλας είναι δεύτερος με επτά ορισμούς και μεταξύ άλλων σφύριξε Ολυμπιακός Β’-Athens Kallithea 1-2 (13η αγωνιστική), όπου το 65' δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων» σε χέρι του Λουκίνα. Θα πάρει τη θέση του Βάτσιου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Μελτζανίδης (Ημαθίας) αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα της Γ’ Εθνικής Κόρινθος-Παναργειακός 0-1, όπου δεν καταλόγισε δυο πέναλτι υπέρ της γηπεδούχου. Στην SL 2 έχει έξι ορισμούς και η Κοζάνη ακόμη φωνάζει για τη διαιτησία του στον αγώνα με την ΑΕΚ Β’.

 

 

 

Σχόλια