Χωρίς σοβαρό αλλά με λάθη ο Παπαδόπουλος, δεδομένο ότι πρέπει να βγει από τον πίνακα


-Μετά την… απόδοσή του ως
VAR στους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και την Κηφισιά.

-Βιάστηκε ο Δημητριάδης σε δυο οφσάιντ

SUPERLEAGUE 2023/24

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΒΟΛΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας),

Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Μεϊντανάς (Αχαΐας)

Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

6': Κακώς ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Γκαρσία του Βόλου που ήταν σε κανονική θέση, διπλό το λάθος του που σε οριακή φάση το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ και ανέκοψε την υποσχόμενη επίθεση του Βόλου, (επίσης ο βοηθός ήταν σε λάθος θέση).

 17': Από τον πάγκο του Βόλου διαμαρτυρήθηκαν για κίτρινη κάρτα στον Τεϊσέιρα της Κηφισιάς για αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του Γκαρσία, όμως δεν ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο.

30': Σωστά ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μύγα του Βόλου, όμως η φάση ήταν οριακή και κακώς το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ, έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης και αν έμπαινε γκολ τότε θα γινόταν έλεγχος από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ, (επίσης ο βοηθός ήταν σε λάθος θέση).

31': Από τον πάγκο του Βόλου διαμαρτυρήθηκαν για κίτρινη κάρτα στον Τεϊσέιρα της Κηφισιάς για αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του Γκαρσία, όμως δεν ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο.

39': Κακώς, ο Παπαδόπουλος δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Τεϊσέιρα της Κηφισιάς που μάρκαρε από πίσω με ριψοκίνδυνο τρόπο στα πόδια του Γκαρσία. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Βόλου, αφού ο ίδιος παίκτης μάρκαρε αντικανονικά τον Γκαρσία για τρίτη φορά, όμως ακόμη και αν ο διαιτητής έκρινε "κακώς" ότι η παράβαση δεν ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο, έπρεπε όπως αναφέρει ο κανονισμός να του υποδείξει την κίτρινη κάρτα για συνεχή παραβίαση των κανόνων (17', 31' & 39').

42': Κακώς ο Παπαδόπουλος σφύριξε φάουλ υπέρ της Κηφισιάς, ενώ έπρεπε να σφυρίξει το φάουλ υπέρ του Βόλου αφού είχε προηγηθεί το σπρώξιμο. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Βόλου και ο διαιτητής πήγε κοντά και υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο.

50': Ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

55': Κακώς ο Παπαδόπουλος δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Βόλου όταν ο Τσάπαν έκανε αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του Γκαρσία, από τον πάγκο του Βόλου διαμαρτυρήθηκαν για κίτρινη κάρτα, όμως δεν ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο.

70': Ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Οζεγκοβιτς της Κηφισιάς, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

73': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Ασενούν του Βόλου.

83': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Μωραΐτη του Βόλου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

85-87': Σωστά ο Παπαδόπουλος σφύριξε πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς όταν ο Καλογερόπουλος μάρκαρε απρόσεκτα τον Οζέγκοβιτς, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Φωτιάς) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, με την εκτέλεση του ο τερματοφύλακας το απέκρουσε.

90+2': Σωστά ο Παπαδόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιοέρι ντε Καμπς του Βόλου για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

Κίτρινες κάρτες:

Βόλος:

51' Αντόνιο Λούνα

55' Χρίστος Σιέλης

65' Γιοέρι ντε Καμπς

81' Φακούντο Μπερτόγλιο

Κηφισιά:

28' Ιβάν Μιλίτσεβιτς

58' Ντάριο Τσανατζίγια

65' Όγκνιεν Οζέγκοβιτς

89' Ματέους Σάντος

Σχόλια