Παρασκήνιο-ΕΠΟ: Ποια κανονικότητα; Χώρισαν τα πόστα, ο Γκαγκάτσης ζητεί εγγυήσεις για Φιλιππούση


Μπορεί στη «συμμαχία» βορρά-νότου να τα βρίσκουν (σ.σ. συζητούν για 1-2 ονόματα από κάθε μπλοκ, για τα υπόλοιπα έχουν συμφωνήσει) σχετικά με τις θέσεις της επόμενης εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ενόψει των επόμενων εκλογών της ΕΠΟ, που δεν έχουν σχέση με κανονικές εκλογές και γίνονται το καλοκαίρι. Όμως, το μεγάλο «αγκάθι» έχει να κάνει με τον Ιάκωβο Φιλιππούση, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ΕΠΟ δεν είναι ανεξάρτητη ομοσπονδία, όμως αρμόζει σε ένα κανονικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης ζητεί εγγυήσεις ότι εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ δεν θα παραμείνει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης. Ο Μάκης Γκαγκάτσης ξέρει ότι ο μόνος τρόπος να ελέγχει την ΕΠΟ ως πρόεδρος είναι να φύγει ο Φιλιππούσης. Ως παράδειγμα, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, έχει το γεγονός ότι οι Μπαλτάκος, Φιλιππούσης είναι στα «μαχαίρια» και ο ένας κατηγορεί τον άλλο ότι μπλέκεται στις αρμοδιότητές του, αλλά αποτελεί κοινό μυστικό ότι όλα γίνονται για το κουμάντο.

Ετσι όπως τα έχουν συμφωνήσει ο εκτελεστικός διευθυντής «ανήκει» στο μπλοκ του νότου, εφόσον ο πρόεδρος θα είναι από το μπλοκ του βορρά και επαναλαμβάνουμε ότι φαβορί είναι ο Γκαγκάτσης. Μάλιστα, για να ανοίξει ευκολότερα ο δρόμος για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του Φιλιππούση ως εκτελεστικού διευθυντή λένε πως ο Ιβάν Σαββίδης θα ανάψει το πράσινο φως για την προεδρία του Γκαγκάτση μόνο αν έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ΕΠΟ.

Είναι γνωστό ότι λόγω της αλλαγής σκυτάλης στο κουμάντο της ΕΠΟ, όπως καταγγέλλεται είναι αποτέλεσμα συμφωνίας, από το μπλοκ του βορρά έχουν ζητήσει από τον Μπαλτάκο να μην πάρει η τωρινή διοίκηση κάποια απόφαση που να δεσμεύει την επόμενη. Πρόκειται για… οδηγία η οποία πρέπει να έχει σχέση με τη φημολογία ότι θα επιχειρηθεί να ανανεωθεί πρόωρα το συμβόλαιο του Φιλιππούση ως εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ.    

 



Σχόλια