Ολα στη φόρα: Οι "σύμμαχοι" χορεύουν στο ...πτώμα της διαιτησίας - Θέλουν "χειρουργεία"


Οι «σύμμαχοι» Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι στον… χορό της διεκδίκησης του πρωταθλήματος και επειδή γνωρίζουν τον ρόλο που μπορεί να παίξει η διαιτησία που ήδη αλλοίωσε τη βαθμολογία, καθώς ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι πρώτος, έχουν από τώρα ανοιχτά τα ραντάρ. Η… επιφυλακή για τη διαιτησία είναι τόσο αυξημένη καθώς φωνάζουν ακόμη και όταν ο άλλος παίρνει σφυρίγματα υπέρ του, στέλνοντας μηνύματα στους Φρόιντφελντ, Μάνταλο αλλά και στους διαιτητές. Στη συνέχεια αναμένεται να ανέβουν περισσότερο οι τόνοι επειδή δεν υπάρχει αξιοπιστία. Θέλουν «χειρουργεία»…

Από την πλευρά ιστοσελίδων της ΑΕΚ ασχολήθηκαν με το γεγονός ότι από ΜΜΕ «πράσινων» συμφερόντων προέκυπτε ότι ο Μάνταλος μένει στην ΚΕΔ και την επόμενη σεζόν (σ.σ. δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση) αλλά και ότι υπάρχουν θετικές αναφορές σε διαιτητές για την απόδοσή τους σε αγώνες, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι είναι «μαγική εικόνα» τα δήθεν παράπονα του Παναθηναϊκού. Ακόμη, επεσήμαναν ότι σάιτ του Παναθηναϊκού δημοσιεύουν πληροφορίες από την ΚΕΔ!

Στις ιστοσελίδες με «χρώμα ΠΑΟΚ» διατυμπανίζουν περί δήθεν στοχοποίησης του ΠΑΟΚ, με αφορμή ότι του επιβλήθηκε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από την ΔΕΑΒ. Δεν έλειπαν τα παράπονα ότι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν βοήθεια για τα γήπεδά τους. Οσον αφορά στη διαιτησία οι Θεσσαλονικείς φώναζαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούν Ελληνες διαιτητές στα ντέρμπι, ενώ πιο πριν είχαν προειδοποιήσει ότι θα αποσύρουν την στήριξή τους στον Φρόιντφελντ αν συνεχίσει να φέρνει διαιτητές από το κάτω ράφι. Οσον αφορά στους αγώνες του ΠΑΟΚ ο Φρόιντφελντ έγινε πιο προσεκτικός στην επιλογή των ξένων.

Η τακτική του Παναθηναϊκού είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει. Οσο ευνοείται δεν φωνάζει, όμως στην αντίθετη περίπτωση, ανεβάζει τους τόνους, θυμίζουμε και τις δηλώσεις του Αλαφούζου περί «θυγατρικών», μετά την ισοπαλία με τη Λαμία. Ο ορισμός του Μαυροβούνιου διαιτητή Νταμπάνοβιτς στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου Αρης-ΑΕΚ καθώς και του Ολλανδού Χίγκλερ για τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (πάλι για το Κύπελλο), προκάλεσε μία άκρως επιθετική ανακοίνωση με αιχμές για την ΕΠΟ και όπως ανέφερε «ο Φρόιντφελντ εκτός από ανίκανος είναι και ύποπτος και πρέπει να παραιτηθεί».

Κορυφαίο παράδειγμα ότι από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έγραφαν ότι «αγκαζέ πάνε Βεργέτης και Παναθηναϊκός στα εκτός έδρας ματς», με αφορμή ότι ορίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον ΟΦΗ. Πιο πριν οι «πράσινοι» τα είχαν με τον συγκεκριμένο διαιτητή ο οποίος ήταν VAR στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου μέτρησε γκολ του Πόνσε με το χέρι!

Σχόλια