Εκλογικά


-Επτασφράγιστο μυστικό κρατάει ο Γιάννης Παπαδόπουλος το όνομα του ενός συμβούλου από το μπλοκ του νότου. Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ένας φίλος του, δεν θα έχει σχέση με ΕΠΣ και θα διαρρέει διαφορετικά ονόματα για να τσεκάρει ποιος μιλάει με ποιον. Θαυμάστε επίπεδο. Δεν έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον!

-Όχι, δεν είναι νίκη του μπλοκ του βορρά ότι ο Φύτρας δεν θα είναι υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ο λόγος που οι άλλοι μάζεψαν το όνομά του είναι επειδή αντιλήφθηκαν ότι δεν χωράει. Ετσι τον βόλεψαν μόνο με μια θέση στο συμβούλιο της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

-Εχουν γίνει καταγγελίες (σύμφωνα με πληροφορίες στην Επιτροπή Δεοντολογίας, στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, στη ΓΓΑ, γενικά παντού) κατά της ΕΠΣ Γρεβενών επειδή έκανε εκλογές μόνο με δυο σωματεία, άρα δεν μπορεί να λειτουργήσει ως ΕΠΣ επειδή δεν διαθέτει τον ελάχιστο αριθμό των δέκα σωματείων. Η… εξυγίανση δεν έχει πρόβλημα να «καθαρίσει» και τους δικούς της και δεν μέτρησε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης στο παρελθόν τίμησε τόσο τον Μελισσανίδη όσο και τον Σαββίδη οι οποίοι είχαν πάει στα Γρεβενά.

-Η… εξυγίανση ξεχνά.



 

Σχόλια