Η ΕΠΟ επιμένει για την άλωση της ΕΔΠΕ/ΟΔΠΕ – Τα διαφορετικά αιτήματα του Μπαλτάκου


-Αλλα ζητούσε και άλλα ζήτησε ο Μπαλτάκος στη συνάντηση του Βρούτση με τις FIFA, UEFA σε σχέση με την ΕΔΠΕ/ΟΔΠΕ, δείχνοντας ότι στόχος της ΕΠΟ είναι άλωσή της, όπως τώρα που οι ΕΠΣ «σέρνουν» τους διαιτητές και δεν υπάρχει ανεξάρτητη διαιτησία.

-Σε προηγούμενη συνάντηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε ζητήσει οι εν ενεργεία διαιτητές να μπορούν να γίνουν μέλη των συνδέσμων που αναδεικνύουν τη διοίκηση της ΕΔΠΕ/ΟΔΠΕ. Τώρα μέλη τους είναι οι μη εν ενεργεία και οι εν ενεργεία απειλούνται με… έξωση από τους πίνακες!

-Η Ενωση Διαιτητών/ΟΔΠΕ άλλαξε το καταστατικό της και άνοιξε ο δρόμος, όμως οι εν ενεργεία ρέφερι, βοηθοί και παρατηρητές δεν …βρήκαν τον δρόμο για να υποβάλλουν αιτήσεις και να γίνουν μέλη των ΣΔΠ.

-Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι ρέφερι είναι εξαρτώμενοι από τις ΕΠΣ, την ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη διαιτησία.

-Στην τελευταία συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γοάννη Βρούτση με τους εκπροσώπους των  FIFA, UEFA, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε οι εν ενεργεία διαιτητές να γίνουν μέλη της Ενωσης Διαιτητών (όπως και οι μη εν ενεργεία) και όχι των συνδέσμων.

-Δηλαδή, ζήτησε η ΕΔΠΕ/ΟΔΠΕ να αλλάξει ξανά το καταστατικό της, ενώ η ΕΠΟ είναι εκείνη που δεν φάνηκε συνεπής.

-Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμεί δικαστική προσφυγή της ΕΔΠΕ/ΟΔΠΕ σε βάρος της ΕΠΟ επειδή δεν την εγγράφει ως μέλος της.

-Προφανής ο στόχος της ΕΠΟ. Επιμένει για την άλωση της ΕΔΠΕ/ΟΔΠΕ, επειδή δεν της αρέσει η διοίκησή της.

-Η ΕΠΟ εξακολουθεί να πάει κόντρα στο νόμο…

Σχόλια