Η ΕΠΟ …κάρφωσε τον Βρούτση!


Οι παρατηρητικοί θα είδαν ότι η ανακοίνωση (Σάββατο, 23/3) της ΕΠΟ, με την οποία διαψεύδει διαρροές σχετικά με τη συνάντηση των FIFA, UEFA, παρουσία των Μπαλτάκου, Φιλιππούση με τον Βρούτση, «εξαφανίστηκε» γρήγορα από τα βασικά θέματα του σάιτ της ΕΠΟ. Η ομοσπονδία κούνησε το δάκτυλο στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, όμως μέχρι εκεί. Ούτε που τολμά για παραπάνω!

Γιατί η ΕΠΟ δεν απάντησε στο ότι ο Βρούτσης αρνήθηκε να αλλάξει ο νόμος για την Ενωση Διαιτητών; Πως γίνεται να αλλάξει όταν η Ενωση Διαιτητών/ΟΔΠΕ είναι στα δικαστήρια επειδή η ΕΠΟ δεν την αναγνωρίζει;

Είναι για γέλια η ανακοίνωση της ΕΠΟ ότι τα περί άρνησης του Βρούτση στην αλλαγή του νόμου «απέχουν πολύ από την πραγματικότητα». Όμως, δεν πάει πολύ να απειλεί τον Βρούτση με… αποκαλύψεις, καθώς στην ανακοίνωση προσθέτει: «Η ΕΠΟ σεβόμενη τα συμφωνηθέντα δεν πρόκειται προς το παρόν να αποκαλύψει το περιεχόμενο της συνάντησης αυτής. Αν, ωστόσο, η διασπορά των ψευδών ειδήσεων συνεχιστεί η στάση μας υποχρεωτικά θα διαφοροποιηθεί».

Σχόλια