«Μοίρασε» το μπόνους πριν από την πρόκριση!


Μέσα στα… πράματα και θάματα της διοίκησης Μπαλτάκου συμπεριλαμβάνεται και το εξής: Ακόμη η Εθνική δεν έχει προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024, όμως αυτό δεν πτόησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ να μοιράσει από τώρα το μπόνους της UEFA που αναμένεται να φτάσει στα 9 εκατ. ευρώ. Για να μπορέσει η ΕΠΟ να το εισπράξει θα πρέπει την Τρίτη να βγάλει νοκ άουτ τη Γεωργία και μέσω Τιφλίδας να πάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Όμως, ο Μπαλτάκος άρχισε να μοιράζει το πριμ από τις 15 Φεβρουαρίου! Τότε έγινε η άτυπη ΓΣ της ΕΠΟ για τα οικονομικά των ΕΠΣ, ο Μπαλτάκος υποσχέθηκε ότι το μισό μπόνους της UEFA για την πρόκριση στο Euro 2024 θα το πάρουν οι ενώσεις. Το υπόλοιπο μισό, σύμφωνα με απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ, που ελήφθη την περασμένη Δευτέρα, θα δοθεί στους διεθνείς. Αρα, στην ΕΠΟ δεν θα μείνει ευρώ!

-Ο Πογέτ το ξέκοψε και πέρασε το δικό του. Ελάχιστοι παράγοντες θα μπουν στο τσάρτερ για τη Γεωργία. Ετσι έβγαλαν τη… σύνθεση αμέσως μετά τον αγώνα με το Καζακστάν και στη Τιφλίδα πήγαν οι: Μπαλτάκος, Αντωνίου, Τζαφέρης, Παπαχρήστος, Δανιήλ, Φιλιππούσης και δύο μέλη της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων.

Σχόλια