Νέα γκέλα του απαράδεκτου βοηθού Πάτρα: Γιατί τον κρατάνε στον πίνακα; - Επρεπε να είχε πάει σπίτι του μετά το «χειρουργείο» κατά του Ολυμπιακού στον Βόλο, όπου ήταν AVAR


-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2: Nτροπή: Φτωχές οι λέξεις (pics) για τα διαιτητικά «εγκλήματα» κατά του Ολυμπιακού στο Βόλο από Παπαπέτρου, Γκορτσίλα, Πάτρα

http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/12/pics.html

-Η φωτογραφία από τα δυο ανύπαρκτα οφσάιντ στον Βόλο που... βάφτισαν οφσάιντ μαζί με τον Γκορτσίλα.

-Καλός ο Κουμπαράκης που σωστά δεν έδωσε πέναλτι στο 89'

SUPERLEAGUE 2023/24

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών),

Πάτρας (Μακεδονίας)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Βεργέτης Χρ. (Αρκαδίας)

AVAR: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Παρατηρητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

6-7': Αρχικά ο Πάτρας σε οριακή φάση κακώς δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Καρέλη του Παναιτωλικού, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση με της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ, ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Καρελης ήταν οριακά οφσάιντ και σωστά δεν μέτρησε το γκολ.

45+1': Σωστά ο Απτόσογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απέκρουσε ο τερματοφύλακας).

89': Υπήρξε πέσιμο του Τζίμα του ΠΑΣ Γιάννινα στην περιοχή του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Βεργέτης) και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του Κουμπαράκη, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο.

90+5-6': Σωστά ο Απτόσογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μπακάκη του Παναιτωλικού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, που ο συμπαίκτης του (Λομόνακο) πέτυχε γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και δεν μέτρησε το γκολ.

 

Κίτρινες κάρτες:

ΠΑΣ Γιάννινα:

90+2' Παναγιώτης Τζίμας

Παναιτωλικός:

32' Σεμπάστιαν Μλάντεν

 

Σχόλια