Στο 50’ το μεγαλύτερο από τα λάθη του Ανδριανού (pic) – Σε άλλο γήπεδο ο Πάτρας


SUPERLEAGUE 2023/24

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

ΒΟΛΟΣ – ΟΦΗ 3-1

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Πάτρας,

Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

 

8': Σωστά ο Ανδριανός σφύριξε φάουλ υπέρ του Βόλου για αντικανονική χρήση χεριού, σωστά δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα αφού δεν ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο, (όμως αν ήταν ο Μανούχος με βοηθό τον Κωσταρά θα έβλεπαν ριψοκίνδυνο παίξιμο μόνο σε παίκτη του Ολυμπιακού).

23': Οι παίκτες του ΟΦΗ ζήτησαν πέναλτι για χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Ανδριανού, το χέρι ήταν σε φυσική θέση κοντά στο σώμα του.

26': Ο Πάτρας υπέδειξε οφσάιντ τον Ριέρα του ΟΦΗ, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

47': Οι παίκτες του ΟΦΗ ζήτησαν πέναλτι για κράτημα από παίκτη του Βόλου στον Φελίπε, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

49': Κακώς ο Ανδριανός δεν σφύριξε φάουλ υπέρ Βόλου κοντά στην γωνία της περιοχής πέναλτι, όταν ο Βούρος μάρκαρε αντικανονικά τον Κόμπα, έπρεπε να το υποδείξει Πάτρας αφού ήταν κοντά του.

50': Κακώς ο Ανδριανός δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Λουίζ Φελίπε του ΟΦΗ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, αφού πήγε με ένταση και πήδηξε στην πλάτη του αντιπάλου του (Τσοκάνη), κάνοντας και αντικανονική χρήση του χεριού του με δύναμη στο λαιμό του. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του Βόλου. (Δείτε την φωτογραφία).

55': Κακώς ο Πάτρας υπέδειξε ανάποδο αράουτ υπέρ του ΟΦΗ, ενώ έπρεπε υπέρ του Βόλου, αφού η μπάλα ακούμπησε τελευταία στον μηρό του Αμπαντά. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες στο βοηθό από τον προπονητή και τον πάγκο του Βόλου.

74': Κακώς ο Πάτρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου (στο ύψος του κέντρου του γηπέδου), ενώ ήρθε από πίσω και με την κίνηση του δεν επηρέασε τον αντίπαλο από το να παίξει την μπάλα, καθώς ο αντίπαλος του έπαιξε καθαρά την μπάλα.

89': Κακώς Ανδριανός σφύριξε φάουλ υπέρ του ΟΦΗ και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση του Βόλου, ο παίκτης του Βόλου δεν έκανε κάτι το αντικανονικό.

Κίτρινες κάρτες:

Βόλος:

25' Αλεξί Τρουιγέ

41' Χουάν Γκαρσία

63' Αλέξης Καλογερόπουλος

ΟΦΗ :

17' Νταν Λεόν Γκλάζερ

19' Χουάν Νέιρα

32' Λουίζ Φελίπε

85' Ααρόν Λεγιά Ισεκά

89' Φελίπε Γκαγέγκος

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ 50'



Σχόλια