Ναυάγησε ο Σιδηρόπουλος στη Νορβηγία: Χωρίς VAR δεν είδε κόκκινη μαρς, με VAR «ανακάλυψε» επιθετικό φάουλ για να μη δώσει πέναλτι! - Απίστευτη... σφαγή υπέρ του Άγιαξ


Europa Conference League 2023/24

Play-offs (II)

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

FK Bodø/Glimt (NOR) [2-2] AFC Ajax (NED) 1-2

Referee: Anastásios Sidirópoulos GRE

Assistant Referee 1: Polychrónis Kostarás GRE

Assistant Referee 2: Lázaros Dimitriádis GRE

Fourth Official: Vasílios Fotiás GRE

Video Assistant Referee: Ángelos Evangélou GRE

Assistant Video Assistant Referee: Evángelos Manoúchos GRE

UEFA Referee Observer: Edward Foley IRL

UEFA Delegate: Bert Andersson SWE

 

Δεν κάνει για τα δύσκολα ο Σιδηρόπουλος. Ναυάγησε στη Νορβηγία, όπου χωρίς VAR δεν δεν είδε κόκκινη μαρς, ενώ σε άλλη φάση με VAR «ανακάλυψε» επιθετικό φάουλ και δεν έδωσε πέναλτι.

Κανονικά ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να αποβάλει αμέσως με κόκκινη κάρτα τον Σούταλο του Αγιαξ στο 46'. Ηταν εξόφθαλμη παράβαση καθώς ανέτρεψε τον Χάκον Εβγιεν σε προφανή ευκαιρία για γκολ. Παρόλα αυτά κλήθηκε στο VAR και έδειξε την κόκκινη κάρτα που είναι ο ορισμός του κανονισμού.

Στο 50’ ο Σιδηρόπουλος κλήθηκε πάλι στο VAR για να δώσει πέναλτι σε χέρι του Σόσα αλλά «είδε» ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ του Αγιαξ Ραμάι από τον Μπρέντε Μο! Ο ορισμός του ανύπαρκτου επιθετικού φάουλ! Μεγαλο το σοκ, αντι για πέναλτι και κόκκινη έδωσε επιθετικό φάουλ! 

Στο 66’ ο διεθνής… ελίτ ρέφερι απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Γκρονμπάεκ για φάουλ στον Ταχίροβιτς, αφήνοντας και τη Μπόντο Γκλιμτ με δέκα παίκτες.

Γενικά, ο Σιδηρόπουλος έπαιξε Αγιαξ…

 

 

Σχόλια