Τα… τσαφ του Τσαγκαράκη και η αβλεψία του Ζαμπαλά


SUPERLEAGUE 2023/24

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου),

Κοσιμοπούλου (Χανίων)

4ος: Κουκούλας (Λέσβου)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

5': Σωστά η Κομισοπούλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

20': Σωστά η ίδια βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Μαρτίνεθ της Λαμίας όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

31': Υπήρξε πέσιμο του  Μπαρτόλο στην περιοχή της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Τσαγκαράκη, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

33': Ο ρέφερι απέβαλε από ένα αξιωματούχο από κάθε πάγκο (τον τιμ μάνατζερ της Λαμίας και τον Μποροβηλο του Αστέρα Τρίπολης).

36': Ο Τσαγκαράκης ακώς απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ρουμπέν Γκαρθία του Αστέρα Τρίπολης, μαρκάρισμα του ήταν απρόσεκτο, δεν ήταν ριψοκίνδυνο, ούτε το έκανε με σκοπό να ανακόψει υποσχόμενη επίθεση. Την υπέδειξε γιατί την ζήτησε ο Μαρτίνεθ της Λαμίας, ενώ έπρεπε να υποδείξει σε αυτόν κίτρινη κάρτα γιατί με χαρακτηριστική κίνηση ζητούσε από το διαιτητή να υποδείξει κίτρινη κάρτα και τελικά τον παρέσυρε και την υπέδειξε χωρίς να κρίνει αν αυτή η παράβαση δικαιολογεί την κίτρινη κάρτα.

37': Υπήρξε πέσιμο του Καρλίτος στην περιοχή της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

39': Υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.

41': Κακώς δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Καρλίτος της Λαμίας για ριψοκίνδυνο παίξιμο, αντικανονική χρήση του χεριού του χέρι στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

45+2': Σωστά η Κομισοπούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Καρλίτος της Λαμίας όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

65': Σωστά ο Νικολακάκης υπέδειξε οφσάιντ τον Καρλίτος της Λαμίας.

70': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Τσιλούλη της Λαμίας.

76-78': Σωστά ο Τσαγκαράκης σφύριξε πέναλτι όταν Σίντκλεϊ κράτησε τον Καλτσά πάνω στην γραμμή της περιοχής, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, (πέναλτι και κίτρινη). Με την εκτέλεση του ο τερματοφύλακας απέκρουσε. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ότι στην εκτέλεση ο Τσαγκαράκης είχε λάθος θέση, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο Ζαμπαλάς έπρεπε να δώσουν επανάληψη επειδή μπήκαν παίκτες της Λαμίας στην περιοχή, πριν τη εκτέλεσή του. Μετά την απόκρουση του γκολκίπερ η μπάλα πήγε σε παίκτες της Λαμίας (που μπήκαν πρόωρα) και την απομάκρυναν.

79': Σωστά ο Τσαγκαράκης σφύριξε πέναλτι όταν ο Καστάνιος κράτησε τον Καρλίτος,  έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, (πέναλτι και κίτρινη). Με την εκτέλεση του έγινε το 2-1.

90+4: Σωστά ο Νικολακάκης υπέδειξε οφσάιντ τον Φλοσάρντ Μάλτσι της Λαμίας όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (γκολ) και σωστά ακυρώθηκε (ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ).

Κίτρινες κάρτες:

Λαμία:

76' Σίντκλεϊ

90+1' Κυριάκος Παπαδόπουλος

 

Αστέρας Τρίπολης:

14' Ρουμπέν Γκαρθία

36' Ρουμπέν Γκαρθία

56' Φεντερίκο Άλβαρες

79' Πέπε Καστάνιο


Σχόλια