Ο Μάνταλος έριξε ευθύνες στον Φωτιά, όμως τον όρισε Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης - Που αλλού γίνονται αυτά;


Ορισμοί σημαίνουν ευθύνη και αποδοχή ευθύνης σημαίνει παραιτήσεις. Δεν έχει σημασία αν τόσο η ΚΕΔ όσο και ο παρατηρητής Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας) ομολογούν ότι υπάρχει φάουλ του Κωνσταντέλια στον Ροντινέι πριν από το γκολ του ΠΑΟΚ. Δεν αλλάζει κάτι, χώρια που η κριτική είναι εκ του ασφαλούς, καθώς ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 στην Τούμπα.

Η φάση προβλήθηκε στο σεμινάριο των διαιτητών της Super League που έγινε την Πέμπτη (22/2) και την Παρασκευή (23/2) στη Θεσσαλονίκη. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος παραδέχθηκε την παράβαση, έριξε ευθύνες στον Φωτιά (Πέλλας), επειδή δεν υπέδειξε την παράβαση στον Γερμανό διαιτητή Ντίνγκερτ, όμως ο Φωτιάς ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι της Κυριακής (25/2) Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης!

Πρόκειται για ομολογία-κωμωδία! «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι το βλέπουμε και όλοι σχολιάσαμε ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ του Κωνσταντέλια στον Ροντινέι», σχολίασε ο Μάνταλος για τη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ έριξε και στον Φωτιά που «ήταν στα τρία μέτρα και δεν υπέδειξε στον διαιτητή να δώσει φάουλ. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Ο Φωτιάς δεν ήταν στο σεμινάριο επειδή ήταν τέταρτος του Σιδηρόπουλου στον αγώνα Μπόντο Γκλιμτ-Αγιαξ.

Το θέμα είναι ότι στο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-4 όρισαν έναν διαιτητή με σκοπό να… σφάξει τον Ολυμπιακό, όμως ο Ποντένσε, ο Ελ Κααμπί και η παρέα τους υπό την καθοδήγηση του Μεντιλίμπαρ τους χάλασαν τα σχέδια. Είναι υποκρισία η ομολογία. Η ΚΕΔ φέρνει αστείους διαιτητές, όπως τον Γερμανό Ντίνγκερτ που δεν τον ορίζει η UEFA και τον VAR Περλ. Μαζί τους ήρθε και ο πρώτος βοηθός (Κέμπκες), έβαλαν τέταρτο τον Φωτιά (Πέλλας) και δεν υπέδειξαν το φάουλ που έγινε μπροστά τους! Πως γίνεται όλοι μαζί να μη βλέπουν το εξόφθαλμο;

 

 

Σχόλια