Επιπέδου… υπογείου: Ο Νορβηγός χρειάστηκε VAR για να δώσει πέναλτι που έγινε μπροστά του


SUPERLEAGUE 2023/24

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

Διαιτητής: Σάγκι (Νορβηγίας)

Βοηθοί: Ίτερλαντ,

Γκρένεβικ (Νορβηγίας)

4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

VAR: Χάγκεν (Νορβηγίας)

AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

3': Υπήρξε πέσιμο του Μπράντον Τόμας στην περιοχή του Παναθηναϊκού όταν ο Ντραγκόφσκι έπεσε στα πόδια του για να μπλοκάρει την μπάλα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Σάγκι, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

5': Σωστά ο Ιτερλαντ υπέδειξε οφσάιντ τον Μαντσίνι του Παναθηναϊκού.

15': Σωστά ο Γκρένεβικ υπέδειξε οφσάιντ τον Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ.

22' σωστά ο Ιτερλαντ υπέδειξε οφσάιντ τον Αϊτόρ του Παναθηναϊκού.

24’: Σωστά ο Γκρένεβικ υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ.

37-40': Κακώς ο ίδιος βοηθός δεν υπεδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Κουλιεράκη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Κουλιεράκης ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ σωστά ακυρώθηκε.

42': Υπήρξε πέσιμο του Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ στην περιοχή του ΠΑΟ μετά από μαρκάρισμα του Μλαντένοβιτς, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

43-45+1': Σωστά ο Γκρένεβικ σε οριακή φάση δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Ντεσπόντοφ στο (1-0), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Β βοηθού και το γκολ μέτρησε κανονικά. Όμως, κακώς δεν έδειξαν την φάση με τις τρισδιάστατες γραμμές αφού η φάση ήταν οριακή και για το λόγο αυτό υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο πάγκων και υπέδειξε κίτρινες κάρτες από μια σε κάθε πάγκο.

45+3': Ο Σάγκι πρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Σάστρε του ΠΑΟΚ, όταν πάτησε ριψοκίνδυνα με τις τάπες του τον Αϊτόρ.

49-51': Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε στον Μπακασέτα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν την είδε την φάση σωστά αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι για απρόσεκτο πάτημα με τις τάπες του Τάισον, σωστά του υπέδειξε και κίτρινη κάρτα.

54': Σωστά ο Ιτερλαντ υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μπράντον Τόμας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού.

64': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ Μπάμπα του ΠΑΟΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

89': Ο Σάγκι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα τον Γέντβαϊ του Παναθηναϊκού, όταν μάρκαρε ριψοκίνδυνα τον Κουλιεράκη.

90': Ο Σάγκι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα τον Γέντβαϊ όταν πήδηξε ριψοκίνδυνα στην πλάτη του αντιπάλου του και ενώ πριν από ένα λεπτό του είχε χαριστεί χωρίς να του υποδείξει κίτρινη κάρτα και για τις δύο περιπτώσεις οι παίκτες και από τον πάγκο του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

90+4': Ο ρέφερι έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού έξω αριστερά από την περιοχή πέναλτι του ΠΑΟΚ, όταν αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Κότσιρα.

Κίτρινες κάρτες:

ΠΑΟΚ:

51' Τάισον

52' Τόμας Μουργκ

76' Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά

90+1' Κουλιεράκης

Παναθηναϊκός:

65' Φίλιπ Τζούριτσιτς

79' Μπερνάρ

 

 

Σχόλια