Μαντάρα τα έκανε ο Ανδριανός, αν δεν υπήρχε VAR (= Ζαμπαλάς) θα είχε τινάξει το ματς στον αέρα


SUPERLEAGUE 2023/24

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 2-2

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας),

Τσολακίδης (Αθηνών)

4ος: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Kιοτζένης (Ξάνθης)

 

5': Σωστά ο Τσολαίδης υπέδειξε οφσάιντ τον Θυμιάνη του Πανσερραϊκού.

39-42': Αρχικά ο Ανδριανός σφύριξε πέναλτι υπέρ του Βόλου όταν ο Διαμαντής του Πανσερραϊκού έπαιξε την μπάλα με το χέρι του, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για μη παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση σωστά πήρε πίσω το πέναλτι αφού διαπίστωσε ότι η μπάλα χτύπησε πρώτα στο σώμα του και στην συνέχεια βρήκε το χέρι του Διαμαντή.

47-50': Ο Ανδριανός σωστά σφύριξε πέναλτι όταν ο Άλεξιτς έπεσε στην περιοχή του Βόλου μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Σιέλη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-1.

74': Σωστά ο Κωνσταντίνου υπέδειξε οφσάιντ Άλεκσιτς του Πανσερραϊκού.

90+1-3': Αρχικά ο Ανδριανός έδωσε συνέχεια, όταν υπήρξε πέσιμο του Μύγα μετά από μαρκάρισμα του Οικονόμου στην περιοχή πέναλτι του Πανσερραϊκού, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR (= Ζαμπαλάς) συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση σωστά σφύριξε πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου γιατί πάτησε τον αντίπαλο του με τις τάπες του. Με την εκτέλεση του έγινε το τελικό 2-2.

90+2': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Θυμιάνη του Πανσερραϊκού, όταν κατά την διάρκεια του ελέγχου από το VAR της προηγούμενης φάσης και ενώ η μπάλα παιζόταν ο Θυμιάνη έκανε αντικανονική χρήση χεριού στο πρόσωπο του Γκαρσία με ριψοκίνδυνο τρόπο.

Μετά το γκολ υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους. Ο διαιτητής σωστά υπέδειξε κίτρινες κάρτες στον Ράσιτς, στον προπονητή Λόπεθ και στον γυμναστή Μερίνο του Βόλου καθώς και στον Μορέιρα του Πανσερραϊκού.

Κίτρινες κάρτες:

Πανσερραϊκός:

55' Κόστα Άλεκσιτς

81' Ματίας Τομάς

90+3' Άγγελος Οικονόμου

90+6' Μαξιμιλιάνο Μορέιρα

Βόλος:

23' Χρήστος Σιέλης

37' Γιώργος Μύγας

52' Γιασίν Ασενούν

57' Νικολάι Άλχο

90+6' Λούκα Ράτσιτς

Σχόλια