Δεν υπάρχει VAR αλλά 100-0 υπέρ της ΑΕΚ (pic): Παπαπέτρου και Φωτιάς μας δουλεύουν μπροστά στα μάτια μας, επιθετικό φάουλ πριν το 1-0 *** Είχαμε και κωμωδία με αστείο πέναλτι


SUPERLEAGUE 2023/24

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας),

Μεϊντανάς (Αχαΐας)

4ος: Κατσικόγιαννης (Ηπείρου)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

2': Ο Παπαπέτρου έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Αμραμπατ γιατί κράτησε τον αντίπαλο του και ανέκοψε την υποσχόμενη επίθεση, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του ΟΦΗ.

12': Σωστά ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Πόνσε της ΑΕΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

28': Επρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του ΟΦΗ, όταν ο Πήλιος της ΑΕΚ έκανε τρικλοποδιά στον Φελίπε, οριακά εκτός περιοχής  της ΑΕΚ, στην συνέχεια οι παίκτες της ΑΕΚ ανέπτυξαν επίθεση και πέτυχαν γκολ (1-0), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Φωτιάς) και κακώς συμφώνησε με την απόφαση του Παπαπέτρου, έπρεπε να του συστήσει να κάνει ανασκόπηση της φάσης για την παράβαση που προηγήθηκε σε βάρος της ΑΕΚ. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του ΟΦΗ.

84': Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Ελίασον της ΑΕΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

88': Οι παίκτες του ΟΦΗ ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Βίντα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι, η μπάλα χτύπησε στο μηρό του Βίντα.

90+6': Κακώς, ο Παπαπέτρου σφύριξε πέναλτι όταν ο Ελίασον έπεσε στην περιοχή του ΟΦΗ μετά από μαρκάρισμα από τον Μεγιάδο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά ο Φωτιάς συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για μη παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση πήρε πίσω το πέναλτι και ξεκίνησε τον αγώνα με ελεύθερο διαιτητή, όμως ο αμυντικός του ΟΦΗ επέστρεψε απρόσεκτα την μπάλα στο τερματοφύλακα του, αλλά τον πρόλαβε ο Τομ Φαν Βερτ της ΑΕΚ και πέτυχε το τελικό 3-0.

Κίτρινες κάρτες:

ΑΕΚ:

78' Σταύρος Πήλιος

82' Πέτρος Μάνταλος

ΟΦΗ:

47' Αντριάν Ριέρα

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΦΕΛΙΠΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 1-0:



Σχόλια