Πραξικόπημα της ΚΕΔ αν αγνοήσει ομόφωνο αίτημα της SL για ξένους διαιτητές με το πρόσχημα ότι ικανοποιεί το αίτημα του Αρη - Πρώτα έκαναν την γκάφα και μετά τα μάζεψαν


-Και μη χειρότερα. Η ΚΕΔ νομίζει ότι το ποδόσφαιρο είναι τσιφλίκι της.

-Όπως διέρρευσε ικανοποιεί το αίτημα του Αρη για ξένους διαιτητές στους αγώνες του.

-Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται για πραξικόπημα, καθώς θα αγνοήσει ομόφωνο αίτημα της Super League για ξένους διαιτητές στους αγώνες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αρη.

-Πρώτα έκαναν την γκάφα, διαρρέοντας ότι ικανοποιούν αίτημα του Αρη για Ελληνες διαιτητές και μετά έτρεχαν να το μαζέψουν, τονίζοντας ότι αυτό θα γίνει μόνο αν δεχθούν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

-Αυτά συμβαίνουν επειδή κάποιοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα! Θυμίζουμε ότι κάποιος είχε κληθεί σε απολογία, επειδή ως ενεργεία διαιτητής έγραψε σε σάιτ εναντίον συναδέλφων του!

-Η σχετική απόφαση πάρθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2023. Αναλυτικά:

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να σταλεί θεσμική επιστολή προς την ΕΠΟ/ΚΕΔ, ώστε να ορίζονται διαιτητές των ανώτατων δυνατόν κατηγοριών της UEFA από τα κορυφαία Πρωταθλήματα, βάσει UEFA Ranking, σε όλους τους αγώνες AEK, Άρη, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ μεταξύ τους, για την κανονική περίοδο και για τα Playoffs.

-Εχουν δικαίωμα οι Φρόιντφελντ, Μάνταλος για αυτό το πραξικόπημα, με δεδομένο ότι αλλάζουν τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος;

-Ποιά μέλη της ΚΕΔ αποφάνθηκαν σχετικά με το αίτημα του Αρη; Υπάρχει πρωτόκολλο για αυτή τη δήθεν απόφαση;

Σχόλια